Condamnare finală pentru autorul carnagiului de la aeroportului Caransebeş

Condamnare finală pentru autorul carnagiului de la aeroportului Caransebeş

3
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, recursurile din dosarul în care a fost judecat Cristian Ungur, cel care a provocat un adevărat carnagiu pe pista aeroportului din Caransebeş, anul trecut, în luna august. În timpul unui concurs de motociclism, la volanul unui Alfa Romeo, fiul fostului şef al democrat liberalilor din Caransebeş a intrat pe traseul de concurs, după care a lovit mai mulţi spectatori. Arbitrii de teren i-au făcut semn să părăsească pista, dar acesta a virat brusc la dreapta şi  a intrat cu viteză în ei. Şoferul maşinii şi-a continuat cursa nebunească pe străzile Caransebeşului urmărit de mai mulţi motociclişti.


A plecat spre Muntele Mic, dar a întors şi s-a îndreptat spre centru, pe drum acroşând mai multe maşini. Într-un final, maşina care a provocat teroare în Caransebeş s-a oprit din cauză că i s-a spart baia de ulei. În urma recursului de astăzi, Curtea de Apel Timişoara a decis ca Ungur să rămână cu condamnarea de un an şi patru luni cu suspendare. De asemenea, judecătorii au decis să oblige cele patru părţi vătămate care şi-au retras plângerile din dosar să plătească fiecare cheltuieli judiciare de câte 300 lei.

3 COMENTARII

  1. un am si jumatate cu suspendare??? cei asta??? din partea mea putea sai dea si 20 de ani cu suspendare ca tot aia este atata timp cat nu face nici macar o zi de puscarie…cel mai mult mi-a placut faptul ca victimele acestui nenorocit trebuie sa plateasca cheltuieli judiciare de 300 lei…pai ce vina au ei fiindca nenorocitul i-a calcat si i-a tarat prin instanta??? „””judecătorii au decis să oblige cele patru părţi vătămate care şi-au retras plângerile din dosar să plătească fiecare cheltuieli judiciare de câte 300 lei.””” ;))))) ma pis pe mine de ras in tara traim! sper ca urmatoarele victime de acest gen sa fie copii judecatorului care a dat asemenea sentinta, oricum in tarile cu apa calda primea minim un de puscarie cu executare numai fiindca era baut

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.