Cu contrabanda de ţigări în floare, poliţiştii de frontieră fac „beţe” cu...

Cu contrabanda de ţigări în floare, poliţiştii de frontieră fac „beţe” cu pescarii

23
DISTRIBUIȚI

În timp ce pieţele sunt pline cu ţigări de contrabandă, iar fâşia verde este „ciuruită” dinspre Serbia de reţelele de traficanţi, poliţiştii de frontieră au reuşit o captură extrem de „spectaculoasă”. Agenţii de la sectorul Cruceni „în timpul unei acţiune pe linia combaterii braconajului piscicol, au depistat trei persoane, de sex masculin care se aflau ilegal la pescuit” pe malul râului Timiş, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timiş.


Asupra pescarilor au fost găsite două plase monofilament şi aproximativ zece kilograme de peşte, valoare prejudiciului fiind stabilită la 300 lei. Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament, poliţiştii de frontieră având astfel încă un „băţ” pentru bilanţ.  Peştele va fi vândut, iar plasa reţinută în vederea confiscării.

23 COMENTARII

  1. Cata promptitudine domnule Nica Remus! Ati uitat cand acum cateva luni in urma ati impuscat 2 porci mistreti pe timp de noapte in apropierea sectorului Cruceni sau ati uitat cum ati protejat si protejati in continuare transporturile de tigarii pe linga satul Giera???? In acel timp unde erau agentii subordonati d-voastra ca sa va vada????? Ati prins probabil niste amarati care va incurcau prin zona si nu puteati sa dirijati linistit transporturile cu tigari de contrabanda??????????? MARE RUSINE DOMNULE NICA REMUS!!!!!! Tara arde si baba se piaptana!

  2. Bravo NICA REMUS!ce captura impresionanta ai facut?poate amarati aia nu aveau ce sa puna pe masa familiei si voi cu astia va faceti rezultate?vai si amar de tine politist de kkt.Umde esti NELU PARASCHIV?cand ii bagi la puscarie si pe astia ce au mai ramas in sistem?Apropo pe undei BORSETA?

  3. Oricum invidia este mare, din pacate cativa politisti pot si au ce experiente povesti, alti isi povestesc doar frustarile pe la colturi.
    Asta este crudul adevar.

  4. “Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti. E mai bine sa fii invidiat decat compatimit. Exista un singur lucru mai rau pe lume in afara de a fi barfit si acela e … sa nu se vorbeasca despre tine.” – Oscar Wilde

  5. Domnule DRAGOS BOTA dumneavoastra stiti ce inseamna sa stai aproximativ 12 ore noaptea sa pandesti unul sau mai multi infractori ,si apoi unul ca dumneavoastra care habar nu are vine si ii face praf.Nu toti Politistii de Frontiera sunt corupti ,este adevarat ca imaginea P.F este cum este ,dar cei ce au mai ramas corecti incearca sa schimbe imaginea si Dumneavoastra dati cu noroi in ei.P.S Va multumim .Cu stima si respect zona de vest.

  6. da-ti in cine trebuie nu in toti,crede-ti ca ei nu vor sa-i prinda pe contrabandistii de tigari ,credeti ca e usor sa aduni informatii pe vremea asta,si cei care mai dau cate o informatie asteapta sa ii stimulezi din ce Domnule .Dumneavoastra stiti ca unii fac naveta si dau lunar 500-600 lei pt naveta ,de unde sa mai stimulezi si pe cei care iti dau cate o informatie.stiti ca PF au ajuns sa aibe salarii de BUTICARI „STITI” si tot mai muncesc si incearca sa-si faca cat de bine pot datoria .Inainte sa dati cu noroi in ei incercati sa vedeti realitatea.

  7. frumose cuvinte NELUTU
    cei care mai sunt „INCORUPTIBILI „in aceasta tara ,institutie sa incercati sa schimbati imaginea chiar daca trebuie sa face-ti mari,imense sacrificii .

  8. stiu ca pote vom murii cu dreptatea in mana,dar merita sa incercam.credeti ca nemtii si alte tari mult,mult mai dezvoltate nu au si ei coruptii lor ,haide-ti cei care mai suntem si iubim tara asta „TARA NU OAMENII RAI SI IPOCRITI,INCONPETENTII „SA INCERCAM SA CREEM O IMAGINE MAI BUNA.P.S Cu stima si respect un cetatean al ROMANIEI in primul rand si in al doilea rand un Politist de Frontiera (sunt mandru ca pot purta tinuta acestei institutii )

  9. pentru toti Cetatenii ROMANIEI daca observati persoane care incearca sau au incercat sa incalce legea nu ezitati sa luati legatura cu un organ al MAI ca nu stiti peste cine dati,poate dati peste un lucrator al MAI care chiar iubeste si respecta aceasta meserie si va poate ajuta .Iar daca da-ti peste un incompetent nu va pierde-ti speranta mai incercati si la altii ca pana la urma veti reusi.Poate spuneti ca sunt nebun „DOAR INPREUNA VOM REUSI”

  10. frate Maldini, m-ai spart, mi-au dat lacrimile, chiar vroiam sa-mi bag p… in ea de politie, dar pt aceste vorbe fruuuuuumoase ,gata ,acum plec la lucru.Pa.
    P.S. Dar ce ne facem cu aia, stii tu care, care ne manageriaza ?????
    P.S.2 Chiar nu-mi bat joc de tine ai scris f frumos, chiar mai sunt ceva fraieri prin m.i. -ul asta ( tu si eu)

  11. John ai dreptate stii cum sunt cu acesti menegeri ei vin ……..si apoi pleaca noi ramanem .Noi cei de jos (unii)stim sa respectam aceasta meserie chiar daca sunt legile cum sunt si mai repede te baga in belele decat sa te ajute.Eu am o vorba respecta si vei fi respectat,iar pe cei ce cred ca sunt smecheri ardei.Si de menegeri sa nu mai vorbim ca-mi lasa un gust amar ,sa nu mergem mai departe decat menegerul cel mare care declara ca daca nu ai sange in instalatie pleci adica DACA NU AI PILE PLECI asa am inteles eu.Poate sunt au mai slab pregatit si nu am inteles bine .

  12. Magdaline, cum o s..i tu pe la colt acum cand te-or m.it si astia de la ORI, hi hi hi. Ai crezut fraiere ca de esti al mai smecher combinator, ca tu esti Doru calatoru si toti te asteapta sa-ti dea functii. Eu zic sa iei plicul ala cu dolari pe care l-ai mai dat o data lu Babuta si sa-l dai in alta parte poate, poate.
    Daca nu mere, du-te fraiere si te culca ,du-te in vacanta mare cu prietenul tau de barfe Moldovan Florin (o alta nulitate absoluta).
    P.S. mai pune mana pe carte ca subordonatii tai, „plutonierii” cum iti place sa-i numesti, iti dau lectii profesionale la orice ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.