A scăpat de puşcărie deşi a violat un copil de 5 ani

A scăpat de puşcărie deşi a violat un copil de 5 ani

3
DISTRIBUIȚI

Un copil de cinci ani din Timişoara a fost violat, ieri, dar despre cumplita întâmplare nu s-a aflat decât, azi noapte, când micuţul n-a mai suportat durerile. Femeia, care locuieşte în Calea Buziaşului, s-a dus la biserică  şi l-a lăsat pe micuţ în grija unei vecine. Aceasta a plecat de acasă, aşa că musafirul a rămas în grija băiatului de 13 ani.


Nimeni nu şi-a dat seamă că s-a întâmplat ceva decât seara când micuţul s-a plâns că-l doare fundul. Când a fost dus la spital, medicii au stabilit că băiatul de cinci ani avea fisuri anale provocate recent. Micuţul a povestit că atunci când a rămas cu copilul vecinei acesta l-a violat. Imediat a fost anunţată Poliţia, carea a început ancheta. Agresorul şi-a recunoscut fapta şi din primele verificări a reieşit că atacul s-a produs după ce minorii s-au uitat la un film porno. Cu toate acestea, vioalatorul va scăpa basma curată. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Andreea Cinteză, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „în acest caz se va întocmi un dosar penal pentru întreţinere de raporturi sexuale cu un minor, dar , conform Codului Penal, minorii până la 14 ani nu răspund penal pentru acţiunea sau inacţiunea lor, aşa că băiatul de 13 ani nu va fi pus sub acuzare”.

3 COMENTARII

  1. asta zic si eu,la 13 ani nu este mic,stia el foarte bine de face,de ce nu a violat o foarfeca sau o gura de canal…ehe,asta este deja excroc in devenire,derbedeu,si sigur ca violurile lui nu se vor oprii aici,asta e inceputul doar…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.