„Doi ş-un sfert”, neinteresat de „cârtiţa” contrabandiştilor

„Doi ş-un sfert”, neinteresat de „cârtiţa” contrabandiştilor

1
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a publicat, zilele trecute, unul dintre rapoartele întocmite de investigatorul sub acoperire al DNA care a acţionat în vama Moraviţa în care se vorbea despre protecţia pe care un contrebandist ar fi primit-o, conform propriilor afirmaţii, chiar de la un ofiţer al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Timiş.


” Numitul “Cercel” a susţinut că este în relaţii apropiate cu un lucrător de la poliţie de la SIPI Timiş (nu sunt sigur, dar cred că l-a menţionat chiar pe şeful compartimentului care conduce segmentul de activitate responsabil de interceptarea convorbirilor telefonice), astfel că acel funcţionar îl ajută şi în situaţia în care el şi oamenii din anturajul său ar fi interceptaţi, ar pune la dispoziţia parchetului doar convorbiri care nu au relevanţă probatorie“, a scris investigatorul DGA Mihai Cristian Vodă.

Am solicitat un punct de vedere DGIPI, întrebând dacă, în baza informaţiilor apărute în dosarul de corupţie şi contrabandă, s-au făcut cercetări pentru a vedea dacă există „cârtiţa”. DGIPI a transmis că „instituţia noastră nu a fost implicată în soluţionarea dosarului la care faceţi referire şi nu a desfăşurat nici o anchetă cu privire la aspectele sesizate”.

1 COMENTARIU

  1. nu inseamna ca tot ce spune (sau ce fabuleaza) acest ,,cercel” , sau ce a scris investigatorul , este si adevarat. Totul trebuie dovedit, nu ajunge doar sa bati din gura. Si se pare ca probe sunt canci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.