După ce au binecuvântat şmenul Ornella Design,consilierii judeţeni dau bani pentru campaniile...

După ce au binecuvântat şmenul Ornella Design,consilierii judeţeni dau bani pentru campaniile anticorupţie ale DGA

2
DISTRIBUIȚI

Consilierii judeţeni din Timiş au aprobat, în şedinţa de astăzi, un protocol de colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie care are ca scop „promovarea în faţa opiniei publice, prin intermediul Consiliului, a activităţilor de prevenire şi combatere a corupţiei, desfăşurate de MAI prin DGA, precum şi informarea personalului structurilor subordonate Consiliului în vederea prevenirii faptelor de corupţie” şi asigurarea de fonduri pentru campaniile de informare. În schimbul banilor de la CJT pentru tipărirea şi distribuirea materialelor anticorupţie inclusiv în instituţiile subordonate, ofiţerii DGA  vor organiza întâlniri cu angajaţii consiliului pentru a le prezenta prevederi legale din domeniu şi vor asigura toate informaţiile necesare pentru publicitare.


Consilierii s-au arătat extrem de darnici şi, după discuţii despre forma textului, au aprobat ca anul acesta să aloce maxim 40.000 lei pentru acţiuni, iar pentru anul viitor alţi 80.000 lei.

Acest protocol a fost aprobat după ce consilierii judeţeni au votat în marea lor majoritate o serie de avantaje pentru firma Ornella Design, aparţinând familiei preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc. Aceste avantaje au fost considerate de Agenţia Naţională de Integritate ilegale, considerându-se că preşedintele CJT este în conflict de interese şi că sunt indicii de comitere a unor fapte de corupţie.

2 COMENTARII

  1. O mai mare gogomanie ca asta nu am vazut,ADICA CUM ? ,angajatii Consiliului Judetean trebuie SCOLITI cum sa se fereasca de SPAGA ???????????, ha,ha, ha ESTE DE PUS LA GAZETA SI SPER SA AJUNGA VESTEA LA MARILE TELEVIZIUNI !!!!!!

  2. obsesivo-depresiv, asta imi spune acest articol despre dvs, dle bota! sunt curios ce liniste se va lasa peste acest subiect cand ani va spune altceva! si ce furtuna va trezi aceast lucru in sufletul dvs! sper sa-i faceti fata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.