După modelul Ceaşescu, Bojin şi-a pus tabloul în sediul PSD Timiş

După modelul Ceaşescu, Bojin şi-a pus tabloul în sediul PSD Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Pereţii noului sediu al PSD Timiş au de câteva zile nişte decoraţiuni mai speciale – tablouri în ulei cu toţi cei care au condus de la FSN încoace social-democraţii din judeţ. Conform semnăturilor de pe tablouri acestea au fost realizate de marele caricaturist Ştefan Popa Popas. Chiar dacă nu sunt caricaturi, preşedinţii sunt înfăţişaţi în ipostaze ciudate. Ioan Marcu are desenat pe piept propirul cap mai mic, Teodor Nicoară are capul într-o parte, Dan Poenaru stă într-un jilţ cu capete de leu, Ilie Sârbu este desenat cu o cravată tricoloră. Din galerie nu lipseşte nici actualul preşedinte al PSD Timiş, Titu Bojin, cel care a dat undă verde acestui proiect. De fiecare dată când vin la şedinţe, pesediştii au ocazia să-l vadă pe Bojin privindu-i cu mâinile încrucişate la piept şi având pe mână un ceas electronic.


Este pentru prima oară când în sediul PSD se pun tablouri cu preşedinţii organizaţiei, inclusiv cu cel în funcţie. La un moment dat, au fost scoase inclusiv tablourile cu liderii naţionali ai partidului care erau prin vechiul sediu de pe bulevardul C.D.Loga.

Titu Bojin a explicat, astăzi, cum că ar demisioana de la Apele Române, unde a rămas în toată guvernarea Boc cu sprijinul preşedintelui PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, pentru că va fi candidatul USL la consiliul judeţean. „Demisia” mascheată însă o înlocuire decisă de la Bucureşti cu tot sprijinul şefului PD-L Timiş.  Ciudat este că Bojin nu a demisionat de la Apele Române când a şeful filialei judeţene a PSD şi a continuat dimineaţa să facă politica guvernului Boc şi după amiaza să înfiereze, e drept extrem de sfios, puterea portocalie. În plus, a fost în ultimele zile negru de supărat, după cum s-a putut observa inclusiv în conferinţa de presă de acum o săptămână und ea participat alături de liderul PNL Timiş, Nicolae Robu. Până acum PSD nu l-a anunţat oficial pe Bojin ca şi candidat, ci doar că va nominaliza un contracandidat pentru Ostaficiuc în cadrul USL.

4 COMENTARII

  1. Cred ca mai interesanr ar fi de ce si-a mutat sediul PSD-ul de pe str. LOGA? Sa fie oare din cauza presiunilor facute de tigani ? Asta da subiect…..

  2. Dupa cum e titlul, ai impresia ca Bojin a inebunit, cand de fapt, toti presedintii care s-au perindat la conducerea PSD Timis, sunt pe perete. Deci, nimic anormal! Si la Parlament, chiar si la CJT si Primaria Timisoara sunt portrete/ panouri cu primarii/consilierii/deputatii/senatorii. Inseamna ca toti sunt ceausisti? Cred ca e mai mult o chestiune de respect, dle Bota!

  3. Mi se pare normala treaba cu tablourile. Pe cine deranjeaza ? In ce priveste nominalizarea pentru candidatura USL la CJT mi se pare normal si corect sa fie Titu BOJIN. Daca nu trage ceva sfori I.Sarbu pentru a candida el. Vom trai si vom vedea. Succes d-le Bojin si nu-i baga-n seama pe ciumetii portocalii care simt ca li se strange funia de gat. N-ai cu cine , niste cibezari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.