EXCLUSIV Ce spune arădeanul care ar putea fi noul şef al Poliţiei...

EXCLUSIV Ce spune arădeanul care ar putea fi noul şef al Poliţiei Timiş. Află cine i-a fost invitat la nuntă

7
DISTRIBUIȚI

Cercetarea prealabilă a majorităţii şefilor din Poliţia Timiş în frunte cu inspectorul şef, comisarul şef Gheorghe Popescu, este văzută doar ca modalitate de schimbare a conducerii. Acuzaţia care le este adusă este aceea de a nu fi respectat prevederile din fişa postului, însă până acum nu au fost convocaţi în faţa Consiliului de Judecată.


Cu toate acestea se vorbeşte tot mai des de cine va fi înlocuitorul actualului şef al Poliţiei Timiş – comisarul Adrian Şimon, în vârstă de 36 ani, actualul adjunct al şefului IPJ Arad. Acesta este absolvent al Academiei de Poliţie şi înainte de a fi numit , în decembrie 2010, ca adjunct a fost şeful serviciului de investigaţii criminale.

Contactat de PRESSALERT.ro, Şimon a declarat că ” am auzit şi eu zvonul. Deocamdată nu pot să comentez acest lucru, dar din punctul meu de vedere este o onoare că s-a gândit cineva că aş putea ocupa această funcţie. Până acum nu am primit o propunere directă. Sunt doar simple zvonuri acum”. Adrian Şimon l-a avut printre invitaţi la nunta sa din această vară şi pe ministrul de Interne, Traian Igaş. „Aradul este un oraş mic. Nu am avut o relaţie apropiată cu domnul ministru Igaş. Ne ştim din vedere. I-am transmis o invitaţie şi spre surprinderea a onorat-o. A venit la nuntă alături de toată conducerea Poliţiei Arad”, a explicat Şimon.

7 COMENTARII

  1. Foarte bine daca v-a fi numit in functia de sef la Politia Timis un aradean competent care are simtul raspunderii si recunoaste care au fost participantii la nunta sa( astfel domnul ministru de la interne poate sa-si mai spele imaginea terfelita). Toti ne invitam la nunta neamurile, sefii, colegii sau cunoscutii mai mult sau mai putin importanti(indiferent de spectrul politic) si suntem mandrii daca acestia ne raspund, asa ca nu vad absolut nici o probelema ca la nunta acestui domn au fost astfel de invitati . Indiferent daca v-a fi numit sau nu in aceasta funtie succes in munca pe care o depune , cat mai multi infractori demascati si bineanteles Casa de piatra!

  2. Va felicit domnule Dragos Bota pentru faptul ca ati apelat la sursa, v-ati informat despre acest om, caruia nu ai ce sa ii reprosezi decat ca ajuta oamenii, munceste zi si noapte si este un profesionist. Poate ar trebui ca si la Timisoara sa te simti in siguranta ca si la Arad. Aradul va pierde un politist foarte bun!

  3. pai dupa Dascalu acum urmeaza A.S ,……chiar nu se gasea unul competent si in Timis ci trebuia importat tot din ARAD???am inteles ca daca nu esti colorat corespunzator nu ai sanse dar a ajuns deja culme a nesimtirii !!! Daca si asta e dupa chipul si asemanarea lui Igas (care e un monument de slugarnicie si ghiolbanie ) ce sa mai asteptam de la MAI???Nimic!
    Apropo:”Poate ar trebui ca si la Timisoara sa te simti in siguranta ca si la Arad.-parerea ta ca in Arad te simti in siguranta ! mai incearac !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.