EXCLUSIV Ostaficiuc a ameninţat că demisionează din fruntea PDL Timiş. Află ce...

EXCLUSIV Ostaficiuc a ameninţat că demisionează din fruntea PDL Timiş. Află ce l-a enervat

11
DISTRIBUIȚI

Şedinţa de ieri a Biroului Permanent Judeţean a PDL Timiş a fost una extrem de agitată, subiectul central al discuţiilor fiind reţinerea de către DNA a Corneliei Corescu, şeful ITM , şi a secretarului executiv, Vasile Medeşan după operaţiunea bani pentru partid. Extrem de nervoşi de cele întâmplate, unii dintre membrii BPJ i-au cerut preşedintelui organizaţiei judeţene, Constantin Ostaficiuc, să trimită controale şi la firmele liberalilor şi pesediştilor pe motiv că „noi suntem la guvernare şi tot pe noi ne calcă.


Îşi bat joc de noi ăştia din opoziţie. Ni se întâmplă tot nouă, deşi suntem la guvernare”, au declarat surse demne de încredere pentru PRESSALERT.ro. Constantin Ostaficiuc le-a replicat, conform aceloraşi surse, că sunt unii în partid care se cred intangibili şi că şi-au luat lumea-n cap. Liderul PDL Timiş a afirmat că nu vrea să se întorcă la vremurile din timpul lui Năstase când trimiteam controale adversarilor politici şi decât să facă lucrul acesta mai bine îşi pleacă din fruntea organizaţiei judeţene. În ultimii ani, Ostaficiuc a avut o relaţie extrem de relaxată cu partidele de opoziţie, conflictele politice fiind inexistente. Ba mai mult, în scandalul Ornella Design, liberalii şi pesediştii au votat alături de pedelişti. Ulterior, la finalul şedinţei, s-a decis ca să se evite pe cât posibil reacţiile publice pe tema scandalului Corescu – bani pentru partid. Ieri, Emil Boc a anunţat că va face o investigaţie internă la PDL Timiş după izbucnirea acestui scandal.

11 COMENTARII

  1. Omu’ cu fatza imblanita face pe cinstitul. El e tata hotzilor in Timis , el le cere javrelor ordinare portocalii aflate in functii de conducere sa aduca bani pentru partid. Ce gunoi uman ! Pe cine vrea sa prosteasca ? Toate controalele sunt doar fe firmele celor din opozitie. Portocalii sunt controlati doar atunci cand inarzie cu ,,cotizatia”. Dar le vine lor in curand vremea sa faca carare la DNA…

  2. verificati si conducerea aeroportului care va contracta luna aceasta un imprumut de 1.500.000 euro de la brd pentru cheltuieli curente.Unde se vor duce acesti bani? Ce inseamna cheltuieli curente oare nu bani pentru partid? Domnule Samartinean ce spuneti…

  3. Daciana…..nu cred ca Ostaficiuc este rusinea acestui oras….el nu a dat case ….nu a luat spaga pentru aprobari de edificii cu turnulete….nu a „retrocedat ASCARUL,BALNEO:::si altele.

  4. singura lui vina e ca nu a pus directori la deconcentrate pe toti sarlatanii gen domnul de la aeroport,balas la posta si cel mai din varf….inegalabilul candea de la rar care e cel mai cel dintre toti.dar vb celui de mai sus,vor face ei carare la dna doar sa vedem care e primul dar ma gandesc ca se incepe cu varful.

  5. http://www.opiniatimisoarei.ro/scandal-la-universitatea-de-vest-din-timisoara-rectorului-ioan-talpos-se-cere-demisia-profesorii-sunt-nemultumiti-de-faptul-ca-institutia-fost-clasificata-doua-categorie-valorica-universitatilor-din/15/09/2011

    Acolo e un articol dragut si comentarii dure referitor la porcaria din UVT. In PDL sunt multi care au obtinut rapid diplome acolo. Celebru e Frunzaverde care si-a obtinut diploma de doctor in 3 luni la economice. Cu asa educatie asa conducatori!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.