Imigranţii continuă asaltul la frontiere

Imigranţii continuă asaltul la frontiere

3
DISTRIBUIȚI

După  perioadă de acalmie, graniţele au fost luate cu asalt, din nou, de imigranţi care ajung ilegal în România pentru ca de aici să plece spre vestul Europei. La sfâşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră timişeni au reţinut două grupuri de migranţi – unul la graniţa cu Serbia, pe raza sectorului Lunga, şi un altul în zona Sânnicolau Mare, în apropierea frontierei cu Ungaria.


Ulterior s-a stabilit că este vorba de zece algerieni  şi trei marocani cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, sau care intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. În timpul audierilor, cei în cauză au declarat că au recurs la această metodă deoarece doreau să ajungă în Spaţiul Schengen şi nu posedau vizele necesare.

Poliţiştii de frontieră de la sectorul Oraviţa din Caraş Severin au depistat, azi noapte, în jurul orei 00.30, la aproximativ 200 m de linia de frontieră, deplasându-se pe jos, patru persoane. Din primele verificări şi din declaraţiile bărbaţilor a rezultat faptul că sunt cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 23 şi 38 de ani şi au intrat ilegal în România din Republica Serbia. Toţi s-au ales cu dosare penale.

3 COMENTARII

  1. … audieri si bla bla, pierdere de timp si costuri peste costuri pt toata lumea pt a=i parca ulterior la ORI unde se odihnesc 1-2 saptamani si o taie spre vest asa cum au intrat in RO.
    Solutie? Amenda pt acestia macar mai recupereaza statul asta ceva din banii pierduti pt deplasari ,traduceri, cazare, hhrana si altele, amenda pe care acestia nu o pot plati dar pot lucra in folosul comunitatii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.