Poliţia de Frontieră, captură de ţelină, păstârnac şi morcovi

Poliţia de Frontieră, captură de ţelină, păstârnac şi morcovi

4
DISTRIBUIȚI

În timp ce piaţa geme de ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră anunţă capturi de legume şi fructe. Ieri, în jurul orei 15,  a fost oprită pentru control o autoutilitară înmatriculată in Bulgaria, condusă de cetăţeanul român Daniel B., în vârstă de 26 de ani, care a vrut să intre în ţară prin vama Cenad. Conform documentelor de însoţire a mărfii, transporta produse agroalimentare pentru o întreprindere individuală din judeţul Timiş. În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că există diferenţe între cantitatea de bunuri transportate şi cea trecută în documente, cu un surplus de usturoi – 60kg, ţelină – 48 kg, morcovi – 1560 kg, struguri – 261 kg şi păstârnac – 100 kg.


Conform Poliţiei de Frontieră Timiş, s-a dispus confiscarea surplusului de produse agroalimentare şi sancţionarea contravenţională  a firmei transportatoare, precum şi a firmei importatoare de către comisarii Gărzii Financiare.

4 COMENTARII

  1. Chiar ca acesti INFRACTORI din politia de frontiera sunt niste ORDINARI. SA LE DEA ANI BUNI DE PUSCARIE GUNOAIELOR DIN POLITIA DE FRONTIERA SI VAMESI TRIMISI IN JUDECATA !!!!!!!!!SA MAI VINA ELICOPTERELE SA MAI IA DIN ACESTE REBUTURI,CA TIGARI SUNT PE TOATE DRUMURILE!!!! Auzi ce chestie,acesti cretini confisca MORCOVI SI PASTARNAC!!!

  2. In primul rand Politia de Frontiera doar anunta captura facuta de Garda Financiara, deci nu e realizarea Politiei de Frontiera.Dar in „bunul” obicei al acestei institutii se lauda cu realizarile altor institutii cu care coopereaza…..Orice structură îşi va genera noi atribuţii ca să-şi justifice existenţa. Asta este regula fundamentală de funcţionare a birocraţiei.

  3. Eu propun sa ramana niste telina la anumiti manageri poate asa li se mai …ridica si isi stabilesc exilibrul pt a ajunge „verticali si cerebrali”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.