EXCLUSIV Primarul din Deta, audiat de DNA în dosarul „Corescu – bani...

EXCLUSIV Primarul din Deta, audiat de DNA în dosarul „Corescu – bani pentru PDL”

1
DISTRIBUIȚI

Anchetatorii de la DNA continuă audierile de martor în dosarul în care şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Cornelia Corescu a fost arestată, aseară, pentru trafic de influenţă după o operaţiune bani pentru PDL. Sunt audiaţi toţi cei care au apărut în înregistrările telefonice de când DNA a început să-i monitorizeze mobilul acesteia, la sfârşitul lunii iunie.


Printre cei care au fost audiaţi deja s-a aflat şi primarul PDL din Deta, Petru Roman. Acesta a sunat-o pe Cornelia Corescu pentru a o întreba pe aceasta de ce s-au dus cei de la ITM să facă un control la spitalul din localitate, aflat acum în subordinea sa. După controlul efectuat acolo, inspectorii au constatat o serie de nereguli şi au dat un avertisment. Contactat telefonic de PRESSALERT.ro pentru a-l întreba despre acest subiect, primarul Roman a susţinut că „n-am nici un chef să dau declaraţii. La revedere”. Numele primarului Roman a apărut vehiculat în scandalul din centrul Detei, în urma căruia cei doi fii ai săi au fost arestaţi.

1 COMENTARIU

  1. Mare lucru ai descoperit si tu , mai Bota! Scrie ceva serios nu ce citesti prin hartiile procurorilor. Nu-mi explic cum dau astia informatii din dosar, caci ancheta de cercetare penala nu este publica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.