SCANDALOS Lobby-sta Netei Şaptebani, pusă şeful PCTF Naidăş chiar de soţul „clientei”

SCANDALOS Lobby-sta Netei Şaptebani, pusă şeful PCTF Naidăş chiar de soţul „clientei”

26
DISTRIBUIȚI

În ziua în care România era anunţată că intrarea în spaţiul Schengen s-a amânat pe perioadă nedeterminată şi din cauza problemelor de corupţie de la frontiere, la Poliţia de Frontieră Caraş Severin a fost concurs pentru ocuparea funcţiei de şef al punctului de trecere a frontierei Naidăş. Au fost doi candidaţi înscrişi şi doar unul s-a prezentat, fiind ulterior declarat câştigător – inspectorul Iuliana Stângu, care până acum a lucrat la compartimentul de control al inspectoratului, confirmându-se astfel zvonul care circula de câteva săptămâni.  „Întâmplător”, Stângu este cea care a recomandat-o prefectului de Caraş Severin pe vameşul Neta Şaptebani, soţia actualului şef al IJPF Caraş Severin şi cea care a deconspirat descinderile DNA cu două zile înainte. „Lipeala” s-a făcut anul trecut, în timpul anchetei DNA de la vămile din vestul ţării, şi urmărea obţinerea sprijinului prefectului Octavian Ţunea pentru ca Neta să ajungă şefa vămii Naidăş. “ M-am dus la Oraviţa, la Poliţia de Frontieră să am o discuţie vizavi de investiţiile pentru spaţiul Schengen. Mi-a prezentat-o, acolo, în sediul Poliţiei de Frontieră, o femeie care lucrează la Poliţia de Frontieră, una Stângu Iuliana( inspector la IJPF Caraş Severin, de la compartimentul de control, n.a.).


Am înţeles că e prietena ei, dracu ştie. Mi-a prezentat-o şi mi-a spus că bărbatul ei, care este acum şeful Poliţiei de Frontieră , a lucrat pe acolo. N-am cunoscut-o nici pe ea, nici pe el, sub nicio formă, atunci. Vroia să vină din concediu de maternitate. Voia să vină la vamă la Naidăş pentru că , înainte de descinderile alea şi toată treaba aia, noi am vrut să schimbăm şi la vamă, după Poliţia de Frontieră”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, la începutul lunii august, prefectul de Caraş Severin. Asta după ce au fost publicată o interceptare în care deputatul PDL de Arad, Iustin Cionca, discuta cu fostul şef al vămilor din vestul ţării, Aurel Mătiuţ, despre împărţirea influenţei între filialele portocalii.

Neta Şaptebani nu a ajuns şefa vămii Naidăş, dar, după operaţiunea DNA din februarie, soţul său, subcomisarul Cristinel Şaptebani, acuzat de mai mulţi colegi şi investigatori DGA că a primit şpagă şi a dat undă verde transporturilor de contrabandă, a ajuns inspectorul şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin. Asta şi cu sprijinul public al ministrului de Interne, Traian Igaş, care a susţinut că nu i se poate reproşa nimic lui Şaptebani. Concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al PCTF Naidăş a fost organizat, ieri, la sediul Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, iar candidata a susţinut „un interviu pe teme profesionale, nota obţinută fiind aproximativ 9”.

26 COMENTARII

  1. sunteti slabi voi vad ca aflati decat cate o firimitura din ceea ce se intampla in inspectoratul asta…. pacat dati-va silinta mai mult si cu siguranta veti afla niste lucruri mult mai importante din tot inspectoratul nu numai naidas, mai sunt si alte sectoare inportante in acest inspectorat

  2. SINCER, FOARTE SINCER ACUM TE INTALEG!!!! ESTI UN MARE FUSTRAT!!! DACA AS FI IN LOCUL TAU, LA CUM ARATI E NORMAL SA IESI CUMVA IN EVIDENTA!!! MACAR SCHIMA-TI RAMA DE LA OCHELARI SI REPARA-TI DINTII AIA DE CASTOR!!! IN FINE, TE INTALEG!!! SINCER ORICE AI FACE LA TINE TOT PENAL RAMAI!!! CRED SI SANT CONVINS CA AI O VIATA PERSONALA PLINA DE NEIMPLINIRI SI LACUNE!!!

  3. DE CE NU AI AFLAT CA IULIA A FOST SI LA NUNTA LAUREI, FIICA PREFECTULUI TUNEA, IN VARA ANULUI 2010, IMPREUNA EX SEF AL IJPF CARAS-SEVERIN. ESTE O ALTA CARNE DE TUN……

  4. Nu te lasa Iulia, arata tu ce poti, Arata tot ce stii!
    Esti facuta pentru functia asta, nu te speria ca nu e mare lucru.
    Invidia e mare la toti! SIC!

  5. LENUTO, LAS-O DRAC’ DE VRAJEALA…..TU SEFA DE PUNCT? TE-AI UITAT IN OGLINDA SA VEZI CE MXXX AI?
    TU CREZI CA TOT CE ZBOARA BAGI IN GURA?
    DAR, DACA AI CHILOTII PORTOCALII , MERGE….CAT MAI MERGE.
    DACA IGAS SI BASINA ALA DE PREFECT E CU TINE, NU ARE ROST SA ITI FACI GANDURI NEGRE.. MERGE..MERGE TOT!

  6. interesant! cind ai fost numita interimar dupa demisia lui Bertea si Mocanu , nu ai acceptat , ai intrat in concediu medical , acum a aparut cineva care te sprijina … probabil si tu ai sprijinit ceva , sunteti toti intr-un cerc care se va rupe!

  7. iuliana nu merita sa fie nici in politia de frontiera si voi o puneti sefa de punct la Naidas? are cumva studii de specialitate si eu nu stiu? ea a fost angajata in politie din civil de catre dl.Balba fostul sot caruia ia dat viteza. ar trebui sa-i fie recunoscatoare toata viata.

  8. IGAs da afara oameni cu studii militare care au lucrat multi ani in politie si au experienta si o tine pe Iuliana care este angajata din civil. ce experienta are ea? aaaaaaaa……. are ceva „experienta” in alt domeniu…..acolo am auzit ca este profesionista….:)))))

  9. IULIANA, NU-I BAGA IN SEAMA. TU TE PLIEZI PE ORICE!
    SA TE VAD INSPECTOR SEF, IAR DUPA ACEEA INSPECTOR GENERAL, CA DOAR NU E MARE LUCRU PENTRU VOI PORTOCALIIIII!

  10. „Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti. E mai bine sa fii invidiat decat compatimit. Exista un singur lucru mai rau pe lume in afara de a fi barfit si acela e … sa nu se vorbeasca despre tine.” – Oscar Wilde

  11. Pentru cei care vor sa para destepti, dar habar n-au despre ce vorbesc: toti cei care au fost angajati in politie din sursa externa (adica dintre civili), au participat la un concurs si au facut, ulterior, cursuri si pregatiri specifice, dupa care au sustinut examene pentru a fi pastrati in sistem. Pentru functia de sef la un punct de frontiera se sustine un concurs, inregistrat video si audio. Toate concursurile sunt anuntate public cu aproximativ o luna inainte de data la care vor avea loc si la acele concursuri au posibilitatea sa se inscrie toti cei care indeplinesc conditiile impuse prin diverse acte normative. Asa ca, cei care au un pic de minte, pot sa-si dea seama cat este de real si obiectiv acest articol, dar si cat de corecte sunt comentariile pline de rautate si invidie postate aici.

  12. pt. Mary: cum dracu sa nu ia concursul Iuliana daca era singura candidata pe post? se putea sa ia locul 2? si inca ceva: tu lucrezi in politia de frontiera?

  13. eu lucrez la Naidas si stiu cat de „corecte ” au fost examenele. mai ales astea pentru mentinerea in functie. au dat examene doar unele sectoare si numai agentii de la operativ de la ture. de ce nu au dat examene tot inspectoratul, inclusiv birourile cu ofiteri si agenti? credeti oare ca ofiterii sunt mai destepti decat agentii?

  14. care salteaua lu garlea,poate vrei sa zici si a lu garlea si a lui radoi.dar de pantea, de pantea ce zici??????????da ce mai conteaza numele lui, BANU sa iasa.

  15. fiecare alcolist si „Lenuta” ….LUI
    Tunea infractoruleeeee nu te lasi tu pe Baseluuuuuuuu
    Cand o sa picati voi ratatilor o sa o iei cu tine la Fabrica de Lapte sau atunci o sa dai socoteala si pentru furturile de acolo infractorule

  16. -presul tot pres ramane chiar daca spera sa devina covor persan
    -zdreanta tot zdreanta chiar daca viseaza sa devina matase
    Toti stiti ce vreau eu sa spun aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.