Sunaţi la 112 dacă îl vedeţi

Sunaţi la 112 dacă îl vedeţi

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii compartimentului Urmăriri din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru identificarea unui băiat de 14 ani dispărut din localitatea Periam în 19 august 2011. Buhai Alexandru Beniamin, de 14 ani, a fost văzut ultima dată în zona Periam Port unde se afla la scăldat în apele râului Mureş împreună cu un prieten şi mama acestuia.


Băiatul are  1,65m înălţime,  40-45kg,  ochi căprui, păr şaten tuns scurt, iar în partea stângă a gurii avea o pareză buzele fiind lăsate în jos. Poliţiştii au luat legătura şi cu autorităţile din Ungaria în vederea stabilirii dacă pe teritoriul de competenţă a fost găsită o persoană care să corespunsă acestor semnalmentelor. Dacă îl vedeţi, sunaţi imediat la 112.

 

1 COMENTARIU

  1. Va rog din suflet daca lati azut undeva sau ati vazut ceva faceti un gest uman mergeti la politie sausunati la 112 e un copilas , in 20.09 a fost ziua lui suntem disperat nu stim unde sa mai cautam pt ca inecat nu e au cautat in apa timp de 21 de zile si nu au gasit nimic cei de la isu au ajuns la concluzia ca nu e inecat deci se aflaundeva daca ati vazut ceva sau auzit ceva va rog faceti un gest frumos mergeti la pol sau sunati la 112 va multumesc din suflet daca cineva ne poate ajuta cu ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.