USL îl pune pe prietenul pedelistului Ostaficiuc să-i ia scaunul de preşedinte...

USL îl pune pe prietenul pedelistului Ostaficiuc să-i ia scaunul de preşedinte al CJ Timiş

12
DISTRIBUIȚI

Alegerea candidatului  Uniunii Social Liberale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş a fost decisă în ultimul moment, după ce la Primăria Timişoara opţiunea a fost simplă şi clară – senatorul Nicolae Robu, rectorul Politehnicii Timişoara şi şeful PNL Timiş. Pentru CJ Timiş variantele în discuţie au fost – liderul PSD Timiş, Titu Bojin şi preşedintele filialei judeţene a Partidului Conservator, Maria Grapini. Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat că „varianta pe care noi o susţinem este candidat liberal la primărie şi un pesedist candidat pentru Consiliul Judeţean Timiş” . De altfel această variantă a fost votată în forul de conducere naţional al PNL. Ulterior şi pesediştii au votat şi ei această variantă. Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „s-a votat ca la Timiş PSD să depună candidatură pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean. Filiala va decide candidatul”. Singura variantă a PSD Timiş pentru şefia CJT este Titu Bojin.

De când a ajuns preşedinte al PSD Timiş, Titu Bojin, s-a remarcat prin non-combatul faţă de PD-L, chiar dacă Victor Ponta l-a avertizat la momentul respectiv că opoziţia faţă puterea portocalie va fi unul dintre criteriile de evaluare.


Rămas şef al Direcţiei Apelor Române „Banat” cu spijinul direct al actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi al PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, Bojin nu numai că nu l-a atacat pe cel cu care, în afara politicii, a recunoscut că este prieten, ba chiar l-a sprijinit. Scandalul Ornella Design este cea mai bună dovadă a complicităţii dintre cei doi, pesediştii în frunte cu Titu Bojin votând alături de pedelişti pentru acordarea ilegală de noi facilităţi pentru firma familiei Ostaficiuc. Ulterior, ANI a constatat că Ostaficiuc a încălcat legea şi este în conflict de interese. Chiar şi în această situaţie, Bojin a minţit pentru prietenul său căruia vrea să-i ia acum scaunul de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

 

12 COMENTARII

  1. Domnule Dragos,
    Am convingerea ca sunteti sustinatorul domnului Costi dar de data asta terbuie sa recunoasteti ca USL a ales solutia cea mai buna. Cu o filiala puternica in spate si cu sprijinul,care astazi a fost vizibil,din partea PNL, domnul Bojin,un adevarat social democrat in cea ce face pentru oameni, va bate rau pe acel prieten care-l invocati mereu. „Prieten, prieten” dar lupata-i lupta. O sa vedeti ce bataia dracului o sa ia Costi.
    Azi in prima zi a anul nou bisericesc Dumnezeu a dat primul semnal.
    Spor la treaba si noroc mult domnule Bojin. Suntem aproape de dumneavoastra.
    Nicu

  2. DOAMNE AJUTA IN SFARSIT UN CANDIDAT ADEVARAT LA CJT TIMIS
    DAI INAINTE BOJINE!!!

    DRAGOSE TERMINA CU PLOSCAIALA ASTA IEFTINA CA NU TE MAI BAGA NIMENI IN SEAMA

  3. sa va f* in gura de sustinatori ai talharilor.Da, la voi ma refer ; asa numitii florin,tilica(bey opinca!), maria(sa tzo trag!), nicu (satz rup ombilicu).
    probabil ca faceti parte din aceeasi gasca de profitori componenti ai actualei MAFII transpartinice care conduce si talhareste banatul de 20 de ani incoace. dar pana la urma o sa va rupeti gatul si o sa infundati puscariile!

  4. oricare ar fi relatia lui bojin cu ostaficiuc sa stiti ca e un adevarat profesionist la ape si singurul care poate scapa judetul asta de ciuma asta portocalie.
    mult succes domnu bojin

  5. PENTRU COMUNISTU,
    Eu iti respect opinia, dar comportamentul maidanez nu.Pacat ca o asemenea „voma” poate sa ramana pe acest blog.Cu un asemenea vocabular, care probabil sunt numai propuneri, dai dovada ca esti sigur retardat si handicapat.

  6. Costi Ostaficiuc nu isi face probleme cu un asa candidat mai ales ca Bojin a dat o spaga mare sa ramana la ape…si acum sincer!s ne conduca un buldozerist???Doamne fereste mai bine sa ne fii unit cu alte judete deccat asa!!!

  7. pentru cei cu comentarii ofesantoare: Tot ce ne doriti voi noua, sa vi se intample voua.

    Bojin chiar e un om care poate, vrea, si va fi presedintele consiliului judetean

    multa bafta domnu bojin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.