Victima tâlhăriei a cerut ca agresorii să fie liberi

Victima tâlhăriei a cerut ca agresorii să fie liberi

1
DISTRIBUIȚI

Răsturnare spectaculoasă de situaţie în cazul bărbatului care a fost tâlhărit de 240 euro, la scurt timp după ce s-a întors din Italia. Cei doi suspecţi, F. I. Daniel, de 26 de ani şi B. Dorin , de 33 de ani, au fdost prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecatoria Deta pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Surpriza a venit în momentul audierilor când victima C.


F. Vasile, de 22 ani, din localitatea Jamu Mare „nu şi-a mai susţinut plângerea solicitând în mod expres ca cei doi să nu fie cercetati pentru săvârşirea acestei infracţiuni întrucât acesta şi-a recuperat întreaga sumă de bani”, conform biroului de presă al IPJ Timiş. Conform aceleiaşi surse, Parchetul a dispus cercetarea celor doi în stare de libertate, dar ancheta va continua pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

1 COMENTARIU

  1. Asa ceva se putea intampla doar la Parchetul Deta, Judecatoria Deta si Politia Deta. Nu degeaba a fost tam-tamul din vara cu politia deta. Se vede ca nu sunt in stare de nimic. Cum e posibil sa fie lasati talharii in libertate? Ce lovire sau alte violente daca i-au luat banii. Asta e talharie curata si la talharie nu ne targuim, caci nu suntem la piata.
    Apropo! Nu se mai vorbeste nimic de masina de politie de la deta lovita acum putin timp in urma? Sau e interzis a vorbi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.