41 de migranţi, prinşi într-o singură noapte la graniţa cu Serbia

41 de migranţi, prinşi într-o singură noapte la graniţa cu Serbia

3
DISTRIBUIȚI

Noapte plină pentru poliţiştii de frontieră din Timiş care au prins în numai câteva ore mai multe grupuri de migranţi care forţau intrarea în România peste fâşia verde dinspre Serbia. În jurul orei 20, cu ajutorul termoviziunii  au observat mai multe grupuri de persoane care se deplasau pe jos, peste câmp. Imediat s-a dat alarma, poliţiştilor de frontieră de la sectoarele Lunga şi Jimbolia, adăungându-li-se forţe suplimentare.


Pentru reţinerea unui grup s-a tras un foc de avertisment în aer. Au fost prinse 41 persoane care proveneau din Algeria, Maroc şi  Pakistan. Prin intermediul Aparatului Împuternicitului de Frontieră s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră sârbe şi în baza Acordului încheiat între România şi Serbia trasfugii au fost predati autoritatilor de frontiera sârbe, care investighează cine sunt călăuzele care i-au ajutat pe migranţi.

3 COMENTARII

  1. ce prosti emigranti…daca aveau vreo doua baxuri de tigari in spate erau lasati in pace de politistii de frontiera! Nu s-au gandit ca bat la ochi atata timp cat trec frontiera fara tigari? Eu nu pot intelege cum de cei cu tigari nu sunt prinsi de politia frontiera dar auzi stiri ca au prins 40 de emigranti intr-o noapte.

  2. „””în baza Acordului încheiat între România şi Serbia trasfugii au fost predati autoritatilor de frontiera sârbe””” pai si daca au cerut AZIL ???

  3. @www: daca ai asemenea informatii de ce nu folosesti linia gratuita TELVERDE 0800.806.806
    @Un observator UE: Pai cu siguranta nu au cerut azil daca au fost predati sarbilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.