Operaţiune de zeci de mii de lei a autorităţilor la Deta

Operaţiune de zeci de mii de lei a autorităţilor la Deta

1
DISTRIBUIȚI

După celebrul scandal în care au fost implicaţi cei doi fii ai primarului din Deta, autorităţiile au organizat tot felul de acţiuni pentru a restabili autoritatea statului în zonă. Ultima operaţiune a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă când poliţiştii din Deta împreună cu cei de la Serviciul de  Investigare a Fraudelor  şi toate organismele de control au descins în oraş, verificând 320 persoane fizice şi 24 firme.


Au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 82.314 lei şi au fost confiscaţi 17 m3de material lemnos în valoare totală de 2.100 lei. Un control în rapidul Belgrad – Bucureşti a dus la descoperirea a 1966 pachete de ţigări cu timbru Serbia şi 13 litri alcool de provenienţă Serbia, toate aceste bunuri fiind abandonate. De la o casă de schimb valutar a fost confiscată suma de 2.150 euro care nu era înregistrată şi au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 10.000 lei. În urma verificărilor efectuate împreună cu inspectorii I.T.M. au fost identificate 37 de persoane care efectuau activităţi lucrative în cadrul societăţilor comerciale, pentru care administratorii nu au putut prezenta documente justificative privind încadrarea lor în muncă.   Administratorii în cauză au fost invitaţi la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş pentru cercetări legate de munca la negru.

1 COMENTARIU

  1. Mai, Bota ! Iar scrii din povesti ? Mai documenteaza-te putin si vei afla ca rapidul Belgrad – Bucuresti nu opreste in gara Deta, asa ca nu aveau politistii din Deta cum sa gaseasca in acel tren tigari. Mai daunazi se spunea de acele tigari ca le-a gasit politia de frontiera. Care-i adevarul ? Sau acum si le-au pasat cumva de la unii la altii ? Astea cred ca sunt rezultatele unor activitati desfasurate in cateva zile, nu intr-o noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.