Condamnatul Dorin Cândea, susţinut în continuare de PD-L şi RAR

Condamnatul Dorin Cândea, susţinut în continuare de PD-L şi RAR

5
DISTRIBUIȚI

Consilierul judeţean PD-L Dorin Cândea are parte, în continuare, de protecţia partidului la aproape două săptămâni de când PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că şeful RAR Timiş a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru că a înmatriculat maşini cu acte false. Cândea a fost acuzat de procurori că a cumpărat şase chitanţe vamale falsificate şi ulterior a înmatriculat maşini care legal nu puteau fi puse în circulaţie. Liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat pentru PRESSALERT.ro că susţinerea partidului pentru Cândea ca să ocupe în continuare funcţia de director la Registrul Auto Român există şi că „este o problemă tehnică pe care o să o discutăm.


Sunt fapte de acum 17 ani”. Cât priveşte mandatul de consilier judeţean, Ostaficiuc a susţinut, de asemenea, că nu este nici o problemă pentru că „am discutat atât în grupul de consilieri judeţeni ai PD-L, cât şi cu secretarul consiliului judeţean  Nădăştean. Nu mă pricep, dar mi-a spus că nu este nimic în neregulă cu mandatul lui Dorin Cândea deoarece nu a avut interdicţie de a candida”. De asemenea, conducerea RAR nici acum nu s-a lămurit în privinţa şefului de la Timiş pe motiv că „încă verifică biroul juridic. Când ne vom lămuri care este situaţia vă vom comunica”.

5 COMENTARII

  1. ce bataie de joc din partea PDL! Auzi sunt fapte de acum 17 ani, dar sa nu uite ca si lupul isi schimba parul, dar naravul ba…De ce nu spune PDL ca a fost numit Candea director, doar fiindca a cotizat la partid, la ce mercedes clasa „S” are e normal sa fie PDL fiindca am observat ca majoritatea PDL au numai mercedesuri clasa „S”, oare Candea asta unde a lucrat 17 ani de si-a facut asemenea avere? oricum poate fi verificat de oricine, la Candea poti ajunge foarte lejer daca ai minim 100 de euro in buzunar, mergeti in piata Mehala de masini si aratatimi un bisnitar de masini care nu are numarul de telefon al lui Candea…si atunci stau si ma intreb ce legaturi au bisnitarii de masini cu directorul RAR Timis, poate vom avea surpriza sa descoperim masini furate inmatriculate la RAR TIMIS ( sincer ma astept la acest lucru fiindca am auzit ca presedintele PDL de la Carpinis a fost prins cu o masina furata din germania si avea identificare RAR facuta fara probleme)

  2. Nu este primul abuz, LOCUL LUI ESTE LA INCHISOARE, dar in partidul STAT eposibil orice.
    Sa speram ca dupa alegerile din 2012 acEsti farsori vor face INCHISOARE (TOTI PDL-ISTI).

  3. Daca ar fi cercetat ati vedea ca acest Candea si acum face multe magarii.Este specialist in inselatorii,hot si se da mare intelectual desi este prost(asta e de fapt conditia pt.promovare la PDL).La puscarie sa-si scrie memoriile de pungas.

  4. nu vad care ar fi problema pt faptul ca il sustin in continuare pe candea…are vreo pedeapsa de executat?este cercetat penal la momentul actual,pentru fapte comise in calitate de sef la rar?este in vederea dna?daca nu,nu stiu care e problema

  5. Se poate pune problema de moralitate pentru numirea asta in fruntea RAR,dar daca legea ii permite sa ocupe aceasta functie si nu exista niciun conflict de interese cu o pedeapsa prescrisa sau gratiata(pe vremea lu Iliescu,din cate am inteles),atunci ce ar trebui sa faca omu?nu il poti opri pe om sa nu mai lucreze pentru o chestie care s-a intamplat acum nshpe ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.