Consilierul judeţean interceptat în dosarul „bani pentru PD-L” a demisionat

Consilierul judeţean interceptat în dosarul „bani pentru PD-L” a demisionat

0
DISTRIBUIȚI

Pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Timiş s- a aflat, astăzi, şi un proiect de hotărâre prin care s-a luat act de încetarea mandatului unui consilier al PD-L. Printr-un document transmis în 13 octombrie, CJ Timiş a fost anunţat că „din motive personale”, Ovidiu Moza şi-a anunţat demisia din funcţia de consilier judeţean. Moza a fost audiat de procurorii DNA ca martor în dosarul „bani pentru PD-L” după ce a fost interceptată o discuţie dintre consilierul judeţean şi Cornelia Corescu, care conducea la acel moment Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş.


Cei doi pedelişti discutau despre cum să intervină la autorităţi pentru apărarea  unui bărbat din Făget care a fost prins cu o maşină încărcată cu lemne fără a avea documente, poliţiştii descoperind că maşina apărea ca furată. Cei doi au discutat şi despre situaţia din partid. Ovidiu Moza a vrut să afle cine era favorit pentru postul de director la Apele Române Banat, post ocupat până acuzm câteva săptămâni de şeful PSD Timiş, Titu Bojin, cu sprijinul şefului PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc.

Cornelia Corescu: Nu ştiu, am înţeles că un tip scos din joben de Alin Popoviciu.

Ovidiu Moza: Da? Şi lumea-i de acord cu el?

C.C: De ce? Mă întreabă cineva pe mine? Are nevoie de avizu meu? Sau al tău?Sau îi pasă cuiva că-i bun sau îi prost?

O.M.: Îi adevărat.

C.C.: Nu-i pasă nimănui de asta. Îi ziua lui Ostaficiuc astăzi.

O.M.: Da?

C.C.: Îhm

O.M.: Să fie sănătos.

Plenul Consiliului Judeţean Timiş a luat act de demisia lui Moza şi a declarat vacant locul de fostul consilier judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.