„Organele conducătoare” ale UNPR: „vor veni sute de primari la noi pentru...

„Organele conducătoare” ale UNPR: „vor veni sute de primari la noi pentru că o facem pentru România”

6
DISTRIBUIȚI

Bodiguarzi cu legitimaţie de delegat, pesedişti, penelişti şi independenţi reşapaţi în mândri activişti ai Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Printre ei şi invitaţii la conferinţa judeţeană de astăzi a filialei Timiş a „partidului semimilitarizat”. În primul rând, pe la mijloc, aliatul oficial, preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, cu deputatul Alin Popoviciu-n dreapta şi cu regele asfaltului din Banat, Georgică Cornu, venit în calitate de preşedinte al camerei de comerţ, în stânga. Se trece la discursuri mitraliate – Traian Orban de la „Memorialul Revoluţiei” mulţumeşte pentru noul sediu în fosta cazarmă din centru primit de la ministrul Gabriel Oprea, Ostaficiuc vorbeşte despre binefacerile guvernării PD-L cu UNPR pentru ţară şi despre „atacurile fără nici un fundament ale opoziţiei”.

Şeful pedeliştilor se retrage rapid însoţit de Popoviciu înainte ca şeful uneperiştilor timişeni, Ion Răducanu, să-şi înceapă discursul, în care avertizează că politicienii din restul spectrului politic sunt „speriaţi de bunul nostru simţ, de cinstea noastră”. La capitolul realizări sunt prezentaţi şi primii şase „primari UNPR” din Timiş – un independent, trei pesedişti şi doi liberali – şi se raportează încheierea operaţiunii de „împărţire, tuturor gospodăriilor din judeţ, a unui pliant cu obiectivele UNPR”.


Continuă atacurile la politicienii care „nu fac nimic pentru popor” şi se anunţă că venirea UNPR la putere-n judeţ va însemna „stoparea traficului de influenţă şi jaful banului public”. Regele asfaltului din Banat ascultă atent şi aplaudă-n rând cu activul de partid. Primarul din Saravale explică de ce a venit la UNPR – i s-a promis că o să-i apară-n comună până la alegeri o bază sportivă, drumuri asfaltate şi altele. Aşteaptă nerăbdător ca să se întâmple aşa şi împreună cu  „organele conducătoare să tăiem panglica pe care să punem sigla UNPR”. Lumea din sală se plictiseşte şi dă să iasă afară. „Vă rog să mai aveţi puţină răbdare”, intervine Răducanu autoritar. La uşi, bodigarzii primesc consemn de interzis ieşitul. Demiterile şi numirile în biroul permanent judeţean se aprobă la minut cu vot deschis, în unanimitate.

În aplauzele activului, fostul şef al mafiei personale a lui Adrian Năstase vorbeşte despre geneza partidului. „Dacă nu era Traian Băsescu şi UNPR, România era în criză mai rău ca Grecia. Rolul istoric al acestui partid va fi recunoscut şi a fost deja recunoscut”, anunţă Gabriel Oprea. Care nu pierde ocazia să-i laude pe primarii de strânsură ai partidului şi să-l laude pe penalii Antonie Solomon de la Craiova şi Mircia Muntean de la Deva. Ultimul înfipt bine în prezidiu. Se anunţă planul la primari – „vor veni sute de primari la noi pentru că o facem pentru România”. Ca să fie bine, şeful UNPR anunţă că 9 miliarde de euro se vor strânge din taxa pusă bogaţilor din România, iar banii „propunem să li se dea pensionarilor”. Şedinţa se încheie cu aplauze generale pe „Noi suntem români”.

6 COMENTARII

  1. ulucubratiile unui nebun(oprea),tradatorii si oportunistii isi ridica ode singuri,se bat pe spate incurajator,dar in adancul sufletului lor sunt speriati de moarte de spectrul neintrarii in parlament cand basescu cel viteaz va urina pe ei(asa cum merita)si ii va baga la puscarie(doamne ajuta)…graitoare sunt grimasele si strambaturile din mimica lui oprea,generalul patrunjel,un tip demn de tot dispretul…canalii de Romania…dracu sa-i pieptene pe toti!!!

  2. gargara ieftina. cine sa faca treaba? Comunistii astia? Raducanu a uitat ce-a fost? Un comunist notoriu, la fel ca si ostaficiucul,sefii cooperativelor de consum din judet, angajatii carora erau fortati de acesti comunisti, pe timpul raposatului, sa vina in ograda si sa-ti ia mancarea de la gura, adica gaina, gasca, penele, ouale, porcul si porumbul.

  3. Mai bine un om ca RADUCANU carea a facut ceva pentru Timis decat un Infractor ca si OSTAFICIUC cu DIRECTORI pusi de el, ITM, RAR,OPC, si in curand vor fi si alti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.