Decizia Curţii de Apel Timişoara în dosarul „angajări în MAI”

Decizia Curţii de Apel Timişoara în dosarul „angajări în MAI”

3
DISTRIBUIȚI

Comisarul şef  Dorin Militaru şi Loredana Miulescu le-au cerut, astăzi, judecătorilor Curţii de Apel Timişoara să fie cercetaţi în libertate, după ce tribunalul a decis arestarea celor doi în dosarul DNA „angajări în MAI”, unde sunt acuzaţi de trafic de influenţă. Militaru a susţinut că „nu mă consider vinovat de acuzaţiile care mi se aduc. N-am beneficiat de nici un avantaj direct sau indirect. Dacă n-am prezentat pericol public până în prezent, consider că nici acum nu sunt”. Unul dintre avocaţii comisarului şef  a susţinut că „în zona de la graniţa cu Serbia, oamenii au o insistenţă aparte.


Denunţătorul a văzut bunătatea din ochii colonelului şi a insistat ca să găsească o portiţă să acceadă în sistem. DNA s-a transformat în urmăritorul datoriilor denunţătorilor. Am dubii asupra capacităţii intelectuale ale lui Militaru de a se înţelege ce se întâmplă de fapt şi că a încălcat legea penală. În faţa dumneavoastră se află un ofiţer al armatei române care s-a bucurat de respectul îmtregii comunităţii. A fi implicat într-o asemenea murdărie este un blam adus onoarei acestui ofiţer”. Loredana Miulescu a susţinut că-şi menţine declaraţiile, avocatul acesteia invocând faptul că nu se impune arestarea pentru că şi-a recunoscut toate faptele. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursurilor invocând pericolul social, dar şi faptul că împotriva inculpaţilor s-a început urmărirea penală şi pentru alte infracţiuni pentru care nu au fost încă audiaţi. În urma deliberării, Curtea de Apel Timişoara a respins recursurile ca nefondate, cei doi rămânând în stare de arest.

3 COMENTARII

  1. Am fost prezent pentru prima data ieri intr-o sala de judecata.
    Sunt mahnit de plictisul si lipsa de interes prezentate de judecatori.

    Ii acuz de lasitate, frica de a schimba ceva. Pe tot parcursul audierilor, diferiti avocati si-au aparat cum au putut mai bine cauzele.

    Incercari disperate de supradimensionare a vocii, de atragere a
    atentiei, toate acestea in ordine ca judecatorii sa nu adoarma.

    In alt context ii inteleg, sunt oameni, se plictisesc. Dar cand ai in fata destinul unui om, te stradui sa intelegi, sa fii atent.

    A aparut la un moment dat un om simplu, nu am inteles daca se apara singur sau era chiar avocat. A fost sfidat de curte. I-au dat sanse zero!

    Pe cine-ai lasat Doamne sa ne judece? Au sa plateasca oare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.