Depozit cu peste 120 kilograme de droguri, capturat de poliţiştii de la...

Depozit cu peste 120 kilograme de droguri, capturat de poliţiştii de la “Crimă Organizată”

3
DISTRIBUIȚI

Peste o sută de kilograme de droguri au fost descoperite, în această dimineaţă, în urma unei ample operaţiuni a poliţiştilor de la “Crimă Organizată” şi a procurorilor DIICOT Timişoara. După luni de zile de monitorizare a membrilor reţelei, în această dimineaţă, poliţiştii antidrog din cadrul B.C.C.O. Timişoara, împreună cu poliţişti ai S.C.C.O. Mehedinţi şi sprijiniţi de jandarmi din cadrul I.J.J. Mehedinţi au descins simultan în opt imobile din judeţele Mehedinţi şi Timiş, folosite de membrii grupării. Principala ţintă a fost o casă din localitatea Valea Anilor, folosită de grupare ca depozit pentru cannabisul cultivat în sere. Traficanţii au ales micuţul sat mehedinţean ca bază de aprovizionare. Când au intrat în casa depozit, poliţiştii de la antidrog au avut parte de o imagine ca-n filme – peste tot era “iarbă”, aflată în diverse faze de preparare. Din primele estimări este vorba de peste 60 de kilograme de cannabis  încă verde şi peste 40 de kilograme de „iarbă” uscată, locuinţa fiind burduşită cu marfa care urma să fie livrată pe piaţă.

De ani de zile, traficanţii de droguri foloseau locaţia ca baza de aprovizionare pentru consumatorii din Timişoara.


Liderul reţelei, suspectat de ani de zile că vinde cannabis şi cocaină, distribuia numai cantităţi mari, din banii strânşi cumpărându-şi, printre altele, un apartament într-un complex rezidenţial din Timişoara. Preţul pentru un gram de “iarbă” era de aproximativ 50 lei. Traficanţii vindeau cantităţi mari, dar dădeau drogurile pe datorie, încasându-şi, ulterior, banii de la dealeri. Mai mulţi suspecţi au fost ridicaţi, inclusiv liderul reţelei, urmând să fie audiaţi la sediul DIICOT Timişoara. În locuinţa din Valea Anilor unde a fost prins liderul grupării, poliţiştii de la „Crimă Organizată” au descoperit, de asemenea, droguri.

UPDATE 1 În urma cercetărilor, au fost identificaţi cinci suspecţi – liderul grupării Muti Narcis, de 31 de ani şi locotenenţii săi  Fulga Bogdan, de 27 de ani, Puţan Bogdan, de 26 de ani, Rus Dan, de 27 de ani şi Chiş Claudiu, de 24 de ani.

UPDATE 2 Poliţiştii antidrog au strâns peste 120 kilograme de cannabis în urma operaţiunii de astăzi, suspecţii urmând să fie aduşi la Timişoara pentru audieri.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.