EXCLUSIV Ce le-a promis Boc pedeliştilor timişeni în spatele uşilor închise. Declaraţii...

EXCLUSIV Ce le-a promis Boc pedeliştilor timişeni în spatele uşilor închise. Declaraţii şoc despre pensionari şi criză AUDIO

4
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat în posesia mai multor înregistrări audio de la întâlnirea pe care preşedintele PD-L Emil Boc a avut-o cu consiliul de coordonare judeţean din Timiş. Premierul le-a promis colegilor săi din partid că le va da bani să-şi încheie proiectele până la alegerile de anul viitor şi le-a spus că pensionarii riomâni nu au fost la fel de rău loviţi de tăieri ca şi bugetarii. În deschidere, preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, s-a lăudat că a câştigat toate alegerile din ultima perioadă, inclusiv „la Secaş, locul de mare influenţă al actualului lider PSD Timiş” (Titu Bojin,n.a.) şi că filiala judeţeană este „o mare familie”. Nimeni nici măcar n-a adus vorba despre arestarea celor doi colegi de partid implicaţi în dosarul „bani pentru PD-L” – Cornelia Corescu şi Vasile Medeşan.

Emil Boc le-a spus colegilor că este datoria guvernului, a miniştrilor, a partidului de a-i ajuta şi i-a asigurat că vor avea „susţinerea necesară pentru proiectele pe care le aveţi, de care depinde, evident, partidul şi soarta noastră.


Pentru că prima dată pe dumneavoastră ne bazăm la alegeri , la cei de la nivel local.
Dumneavoastră daţi sporul şi forţa. Nu este o prioritate mai mare pentru miniştrii noştri decât să fie  în contact cu dumneavoastră şi să rezolvăm în limitele resurselor pe care le avem problemele”. Primul ministru a recunoscut că primarii duc greul pentru că se întâlnesc direct cu cei care le reproşează că s-au tăiat pensiile, dar Boc le-a spus că ” pensionarii nu au fost afectaţi direct cum au fost afectaţi bugetarii„. În plus, premierul i-a anunţat pe colegii de partid că dobânzile la împrumuturile României s-au dublat din cauza „situaţiei fragile” din zonă, cu trimitere directă la Grecia. Nici  „cestiunile arzătoare” nu au fost uitate – alegerile locale şi parlamentare se vor comasa pentru noiembrie 2012 după ce se va pica la pace cu UDMR-ul în privinţa tipului de vot, regionalizarea merge pe varianta a 12 noi entităţi modelate după regiunile istorice, iar modificări ale Constituţiei se vor face doar în punctele unde se vor strânge cele două treimi obligatorii din voturi. Ascultă înregistrarea discursurilor aici.

4 COMENTARII

  1. La ce ora esti in direct la Dumitrescu, ca sa ne spui de blatul „audio” dintre Ostaficiuc si Bojin? Abia astept comentariile tale „pe surse”. Dupa ce te aud si daca ma distrez, revin cu „sursa” si cu „blatu”. Baga mare. Nu te lasa!

  2. ce-i cu comentariul bojin – ostaficiuk??? scrieti mai mult! parca era vorba ca vin bucurestenii sa-l schimbe pe kosty cu tabara ??? s-a ales prafu nu??? hai ziceti ca vreau sa stiu de canaliile astea .

  3. NERUSINATUL , INCOMPETENTUL !!!
    A AJUNS SA JUDECE PENSIONARII DUPA CATI BANI ARE EL IN BUZUNAR ???
    SA-I MAI DEA TATA-SU CU OU FIERT IN CAP , POATE CA DE DATA ASTA II VINE MINTEA LA LOC SI PLEACA CU TOTI DUPA EL , DUPA CE NE-AU INDATORAT PENTRU CATEVA GENERATII !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.