EXCLUSIV Cornelia Corescu a pierdut procesul la Înalta Curte de Casaţie şi...

EXCLUSIV Cornelia Corescu a pierdut procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Află ce a solicitat

5
DISTRIBUIȚI

Aflată în penitenciarul de la Arad, unde a fost transferată după ce instanţa a decis că va rămâne în arest după trimiterea în judecată în dosarul DNA „bani pentru PD-L”, Cornelia Corescu, fostul şef al ITM Timiş, a mai pierdut o bătălie în justiţie. După ce a fost suspendată de ministrul liberal al Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, iar apoi repusă în funcţie, Cornelia Corescu a cerut instanţei să i se acorde salariul retroactiv pentru perioada septembrie 2007 – aprilie 2009 la care să se adauge salariul de merit, indemnizaţia de conducere, indemnizaţie de concediu, primă de vacanţă, al XIII –lea salariu, stimulente, premii plus despăgubiri morale solicitate atât ministerului, cât şi lui Paul Păcurariu.


La judecarea pe fond a dosarului, Curtea de Apel Timişoara a admis în parte solicitările Corneliei Corescu, acordându-i salariul pe perioada suspendării şi despăgubiri morale în valoare de 5.000 lei. Nemulţumite de soluţie, toate părţile au făcut recurs, care a fost judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. După deliberări, instanţa supremă a admis recursurile înaintate de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi de fostul ministru liberal Paul Pacurariu, considerând acţiunea Corneliei Corescu ca prescrisă şi, de asemenea, a respins ca nefondat recursul acesteia.

5 COMENTARII

  1. CE FATA DE NEVINOVATA AI MAI SPAGARO…….TI SA INFUNDAT,TREBUIA ODATA SI ODATA SA O PATESTICA AI SFIDAT PE DUMNEZEU…….LA TEMNITA CU TINE…MACAR VREO 20 DE ANI.

  2. bey finutu bey ovidiu.
    v-am citit sunteti pocaiti din aia nenorociti, yehovisti sau sambatari d’aia care stingeti lumina sapoi vo tragetz care cu care. de fapt si shpagara tor diavoastra ieste. r’atz a dracu cu poocaitii voi cu tot .
    singura religie adevarata este cea O R T O D O X A. sa fie clar. AMIN HALLELUIA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.