EXCLUSIV Tabloul care ar putea să-l înlocuiască pe cel cenzurat în expoziţia...

EXCLUSIV Tabloul care ar putea să-l înlocuiască pe cel cenzurat în expoziţia de la Consiliul Judeţean Timiş VEZI FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Eliminarea lucrării artistului timişorean Victor Gingiu din expoziţia organizată de Uniunea Artiştilor Plastici la Consiliul Judeţean Timiş a provocat discuţii aprinse. Vă reamintim că tabloul în care apare Traian Băsescu pe post de Budha levitând în nori şi aşteptându-l pe Emil Boc, transformat în albinuţă care cară o găleată cu miere, nu a mai apărut la vernisaj, deşi iniţial a fost selectat de organizatori.


Ulterior, cenzurarea tabloului a fost explicată prin faptul că avea “tentă politică prea directă”, iar subordonaţii pedelistului Constantin Ostaficiuc s-au arătat nemulţumiţi de lucrarea artistică.

PRESSALERT.ro a reuşit, la nici 24 de ore, de la declanşarea acestui scandal să identifice un tablou care ar putea lua locul celui cenzurat în expoziţia de la Consiliul Judeţean Timiş . Pe holurile unui hotel din Timişoara este un tablou cu un bust al lui Traian Băsescu. Preşedintele are pe cap o pălărie albastră de cowboy cu tricolor, iar pe părţile laterale stă scris „hero” şi „no. 1”. Traian Băsescu le  zâmbeşte larg tuturor clienţilor care trec pe holul respectiv.

1 COMENTARIU

  1. kkt…..ce tot o arzi cu artistii pxxx????cine masa e artistu de kkt????te-a platit sa-l faci vedeta????artisti apar ca ciupercile dupa ploaie……mare lucrare a facut,vai si amar de capu vostru…..stire de kkt,bravo bota esti un adevarat artist si tu.. :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.