„OPOZIŢIE” Şeful PSD Timiş, avansat de puterea portocalie în conducerea centrală a...

„OPOZIŢIE” Şeful PSD Timiş, avansat de puterea portocalie în conducerea centrală a Apelor Române

5
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a umplut, săptămânile trecute,  presa cu declaraţiile sale despre demisia sa din funcţia de şef al Direcţiei Apelor „Banat” pe motiv că o să candideze din partea USL pentru funcţia de preşedinte al consiliului judeţean. „Demisia” din motive de incompatiblitate politică a intervenit după ce în ultimii ani a rămas în funcţie cu sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, care a motivat că era  risc de inundaţii.


În toată această perioadă, pesedistul Bojin care aplica politica guvernului Boc a susţinut că este un profesionist în domeniu. Ca lider al social-democraţilor, Bojin s-a remarcat prin lipsa de reacţie la acţiunile puterii şi prin interzicerea PRESSALERT.ro la PSD Timiş pentru că am scris despre cârdăşia cu puterea.

După demisie, şeful PSD Timiş nu a ocupat o funcţie mai mică în cadrul DAB, ci a fost avansat, conform debanat.ro, în conducerea centrală a Apelor Române ca şef al Serviciului exploatare şi întreţinere a sistemelor . ” Este o funcţie de execuţie care nu are culoare politică”, a explicat pesedistul Titu Bojin acceptarea funcţiei şi mai importantă în guvernarea PD-L. De asemnea, a anunţat că nu renunţă la candidatura de la consiliul judeţean unde trebuie să lupte împotriva protectorului său Ostaficiuc.

5 COMENTARII

 1. deci se adevereste realitatea cu MAFIA TRANSPARTINICA ?
  DE PESTE 20 DE ANI SUNTEM CONDUSI SI PACALITI DE O BANDA DE TALHARI care alterneaza la guvernare dupa un algoritm facut la intelegere sa poata fura cat mai mult.
  ROMANI TREZITI-VA SI PUNETI BITELE PE HOTI !
  TOTI PENSIONARII SA SE UNEASCA SI SA-L VOTEZE PE DIACONESCU. CU SIGURANTA NU ESTE CEA MAI BUNA OPTIUNE DAR MACAR LE RUPEM CAPU LU ASTIA DE ACUM; PDL<PSDUDMR>PNT>PC si toti aliatii lor.
  TRAIASCA REVOLUTIA MONDIALA

 2. Multi sunt in eroare, dar mai ales cei care intervin aici fara sa aiba pic de scrupule si de verticalitate.
  Mai AZAZEL, pai nu tu si toti de teapa ati criticat mereu toate guvernele ca se fac nominalizari pe criterii politice. Acum cand se nominalizeaza unul care nu este de la putere,dar exceleaza prin profesionalism,iar nu-i bine Dracu sa te mai inteleaga Cum poti devora asemena prostii. Rusine!

 3. mah Aline,
  hai nu te supara, da’ poti sa-mi explici cum pla mea o ajuns tractoristu asta patron pe o fabrica care a fost etalon ‘nainte de marea razmerita ? pai asta am vrut sa transmit romanilor, ca hotii astia care au devalizat Romania fac parte din acelasi PARTID adica partidul talharilor indiferent de bastile pe care le poarta pe cap; psd, pdl,pnl,udmr etc etc.
  asa ca nu ma lua pe mine cu verticalitatea, teapa si cu rusinea , nu de alta dar daca ne intalnim pe la vreun sprit asa iti f*t o palma cu piciorul; de-o sa schiauni o saptamana. comprende ?

 4. „DOMNULE” BOJIN PLEACA CU GASCA TA DE COCALARI SI LASA OAMENII CINSTITI SA RESPIRE AI FURAT SI AI MINTIT DESTUL. CHIAR NU AI RUSINE FATA DE OAMENII CINSTITI? HOTULE!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.