Pedeliştii au încercat să ascundă protestele pesediştilor cu o baricadă de autobuze....

Pedeliştii au încercat să ascundă protestele pesediştilor cu o baricadă de autobuze. Vezi ce promisiune face un lider PD-L pentru vizita lui Ponta

9
DISTRIBUIȚI

Război total, astăzi, în zona Sălii Olimpia, unde a venit toată floarea PD-L în frunte cu Emil Boc – pedeliştii au pus autobuzele firmelor de partid ca să nu se vadă protestatarii de la sindicate şi de la PSD, social-democraţii au întins o bandă cu „Zonă coruptă. Aici sunt banii dumneavoastră”. Când nu era încă nimeni prin apropierea centrului de afaceri, au fost aduse mai multe autobuze şi lăsate fix în faţa locului unde primăria a dat aprobare de miting. Chiar sub semnul de parcare interzisă. Şi sub privirile a zeci de poliţişti de la Rutieră şi Ordine Publică. „N-avem cum să le luăm că nu ştim unde-s şoferii. Asta e. Îi sancţionăm. Ce să le facem acum?”, explica Florin Bolbos, adjunctul inspectorului şef de la Poliţia Timiş. Când au apărut protestatarii s-au aprins instant. „Hoţilor, vreţi să nu ne mi vedeţi, după ce ne-aţi tăiat pensiile. Huoooo”, răcnea din toţi bojocii un bărbat care purta o pancartă cu „Jos Boc”. Au apărut şi liderii PSD Timiş, înarmaţi cu fluiere. Prietenia cu pedelistul şef Ostaficiuc a fost uitată pentru moment de Titu Bojin, care a vrut să arate că ştie să lupte politic – a strigat, s-a agitat, a protestat. Dispariţia unui autobuz din baricada ridicată în faţa protestatarilor l-a alarmat pe un SPP-ist care supraveghea atent zona. „Vă rog să băgaţi imediat camionul de la Jandarmerie acolo”, a strigat insul la telefon.


După cinci minute, breşa era acoperită. Nu pentru mult timp că s-a primit ordin de la loc comanda şi camionul folosit pentru trasportat gardurile de metal a dispărut. Aşa au rămas şi demonstranţii cu o „gaură” pe unde să-i vadă pe cei huiduiţi.

Tensiunea a crescut când pesediştii au apărut cu o bandă pe care scria cu litere de-o şchioapă „Zonă coruptă. Aici sunt banii dumneavoastră”. Când au vrut să treacă strada ca să plimbe imensa panglică câţiva jandarmi au încercat să-i oprească cu vorba. „Lasă-i domnule că avem aprobare”, au strigat pesediştii în timp ce-şi îndemnau colegii să treacă stradă. Cum au ajuns pe trotuarul de vizavi au şi fost înhăţaţi de poliţişti în civil şi în uniformă. „Hai repede, două maşini, şi cu ei la secţie”, a ordonat Bolbos. După câteva minute de negocieri şi de invocat libertatea de a demonstra că „de aia s-a murit la Timişoara”, protestatarii care au trecut strada cu bannerul prin loc nepermis au fost umflaţi. Dubele au plecat cu girofarurile pornite în huiduielile mulţimii.  Autobuzele de partid continuau să stea nemişcate sub semnul cu parcarea interzisă.  Nimeni nu le-a verificat să vadă dacă nu cumva e vreo bombă, mai ales că obiectivul Boc e doar la câteva zeci de metri de ele. În schimb, jurnaliştii au fost verificaţi la sânge de câte ori intrau în clădirea centrului de afaceri, în timp ce pedeliştii intrau fără nici un fel de control.

Dinspre Sala Olimpia corul huiduielilor şi al fluierăturilor continua. Se iau măsuri suplimentare – „să vină oameni de la toate secţiile, repede”. Şi zona se umple instant de uniforme. Din interiorul clădirii, secretarul general al PD-L Timiş Dan Popa priveşte la cele câteva sute de protestatari şi comentează „atâta au putut pesediştii să aducă. Le-am adus aici toată conducerea. Îl aşteptăm pe Ponta la Timişoara să vădă el atunci ce înseamnă forţa unui partid adevărat”. Pe la 12, protestatarii pleacă încet, încet spre casă. Se mai opresc în spatele limuzinelor guvernanţilor să-i mai înjure o tură. Câţiva şefi de mâna treia din PD-L Timiş ies să vadă ce vrea poporul. Primarul din Recal primeşte un ziar în cap şi o mulţime de reproşuri. Din spatele geamurilor fumurii, şeful PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc priveşte întreaga scenă. După care se „topeşte” la altă întâlnire de partid. Când nu mai e picior de demonstrant prin zonă, brusc dispar şi autobuzele baricadă.  În interior, Emil Boc le explică oamenilor de afaceri despre binefacerile politici de dreapta.

9 COMENTARII

  1. Porcul de bolbosh trebuie sa raspunda pentru excesul de zel. Sunt sigur ca dupa alegeri il asteapta a 3-a cizma pe acest gunoi portocaliu. Cinste coms.sef Popescu ca nu s-a implicat.

  2. E un lucru de neinteles cum de BOJIN si Ostaficiuc care merg mina in mina cu „afacerile” s-au contrat la sala Olimpia.TOTI SINT NISTE MAFIOTI……

  3. cred ca bojin a fost mai mult fortat de membri ca sa mearga la acest pisi de demonstratie, nu cred ca a mers de buna voie. Despre faptul ca au fost atatia ciumpalaci ca sa-i apere, ganditi-va ca in sistem, dupa marea reforma, au ramas doar cei cu limba fina ca sa nu-i zgarie la fund in momentul contactului. Trebuia mediatizata prin toate mijloacele si atunci sunt curios daca ciumpalacul de la pdl ar mai fi spus ”numai atata poate psd…..”A nu se intelege ca sunt psd-ist dar ma duceam cu drag ca sa-i vad maoca lui Boc….sparta.

  4. Ce poate fi mai clar despre DEMOCRATIA PDL si cum vor sa ingenuncheze tot ce misca in tara asta si nu e cu EI !? Nu e decit o SINGURA SANSA-; IESIRE MASIVA IN STRADA. EI stiu ca romanii sint fricosi si speriati,sint invatati cu sentimentul asta de la Ceausescu si mizeaza pe pasivitatea populatiei.Cine mai avea politia,justitia si procuratura in mina,va mai amintiti ??????? Cei din`nainte erau cizmari,potcovari(sa ma scuze cei care mai practica meseriile),dar acestia sint scoliti si uniti in jecmaneala noastra si a tarii pentru a trece-o in buzunarul lor. Daca nici o justitie nu va pedepsi acesti jefuitori,atunci Romania va fi Somalia Europei si toata lumea isi va merita soarta. Avem o dictatura instalata cu ajutorul a 5 milioane de oameni care TAC !!!!

  5. Super articol…dar 2 lucruri lipsesc:

    1 Cine/ce lider a rezolvat plecarea masinii de jandarmi si astfel creearea bresei?

    2 Dialogul dintre pe de o parte soferul autobuzului Autotim care a venit sa parcheze in fata demonstrantilor cu politistul de la rutiera, pe de alta parte politist si acelasi lider al demonstrantilor.

  6. Mafioţii aceştia conduşi de diabolicul marinar cunosc foarte bine psihologia poporului român, definit de fatalismul ciobanului mioritic şi de deloc măgulitoarea trăsătură moştenită de la geto-daci : aceea subliniată de Herodot, părintele istoriei, care observa că cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci erau incapabili de a se uni în cuget şi în simţiri. Această dezbinare a noastră o cultivă geniul răului din fruntea ţării care a reuşit să asmută toate categoriile sociale unele împotriva altora, ba a reuşit chiar să învrăjbească şi militarii între ei . Totuşi, pe români îi poate uni ura împotriva dictaturii, ca în 1989, sau pericolul dispariţiei statale ca în 1917 la Mărăşeşti. Iată ce nu mai pot controla mafioţii portocalii ! Ura poporului împotriva acestei tagme de jefuitori a ajuns la apogeu, dar fatalismul din concepţia românilor îi împiedică să iasă masiv în stradă. Voturile de anul viitor pot fi furate de aceşti ticăloşi care nu se vor da în lături de a-i mânji pe oamenii săraci, îndeosebi de la ţară, cu produse alimentare şi bani pentru a fi votaţi din nou. Nemernicii care au adus ţara în sapă de lemn, au vândut-o duşmanilor ei, precum Iuda pe Iisus, au distrus spitale şi şcoli şi viitorul copiilor noştri, mizează pe memoria socială scurtă, pe lipsa de viziune a celor mai puţin şcoliţi şi pe sărăcia oamenilor gata să-şi vândă ziua de mâine pentru bucata de pâine primită ca pomană azi. Dar nu e totul pierdut dacă S.C.M.D. va acţiona acum, nu defensiv prin instanţe şi proteste la care nu prea se deranjează toţi membrii de sindicat, ci printr-o ofensivă hotărâtoare împotriva mafioţilor. Trebuie decapitată năpârca. Acum. Acţionaţi pentru suspendarea preşedintelui acum, spunea fratele meu, strângeţi semnături, umblaţi din casă în casă, oamenii vor semna căci s-au săturat de acest beţiv care îşi urăşte propriul popor şi îl minte cu neruşinare, sărăcindu-l pentru binele lui şi al ticăloşilor din jurul lui. Fără acest diavol care a transformat România într-un stat mafiot, partidul portocaliu nu va mai însemna nimic şi alegerile de la anul nu vor mai putea fi furate. Acest popor are încă încredere în armată. Voi, sindicaliştii militari nu aveţi dreptul să lăsaţi garda jos şi să moară ultima speranţă a românilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.