Primarul PD-L din Sânandrei, condamnat definitiv pentru abuz în serviciu

Primarul PD-L din Sânandrei, condamnat definitiv pentru abuz în serviciu

23
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat, astăzi, în recursul din dosarul în care cercetaţi au fost primarul PD-L din Sânandrei, Dorel Demea şi secretarul primăriei, Nicoleta Achim. Patru persoane au atacat în instanţă decizia procurorului de netrimitere în judecată a celor doi,  aceştia fiind acuzaţi de falsificarea unor dispoziţii de primar şi de împroprietărirea ilegală a unei alte persoane cu două parcele de teren din comuna Sânandrei în suprafaţă totală de peste 4400 de metri pătraţi.


Primarul pedelist a fost condamnat de Judecătoria Timişoara la un an cu suspendare , pedeapsa fiindu-i suspendată sub supraveghere cu o perioadă de încercare de trei ani şi interzicându-i-se dreptul de a fi ales ca primar sau în orice funcţie publică. Secretarul primăriei a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare, amândoi fiind obligaţi la plata de despăgubiri morale de 10.000 euro către reclamanţi. Împotriva sentinţei au făcut recurs ambele părţi. În urma deliberării, în recurs, Curtea de Apel Timişoara a respins atât recursurile inculpaţilor, cât şi ale părţilor civile, rămânând în vigoare decizia judecătoriei. Dorel Demea este la cel de al doilea mandat de primar şi s-a autodeclarat „omul” controversatului om de afaceri Nicolae Mann, sprijinindu-l într-o serie de schimburi dubioase de terenuri.

23 COMENTARII

  1. PENIBIL, PENIBIL, PENIBIL.!!!!
    Nu a fost nici un fals, nici o improprietarire ilegala, terenul a fost al inaintasilor persoanei ce l-a revendicat si prin restitirea sa, s-a facut dreptate. Aaaaaaaaaa, ca astia doi trebuiau sa plece si asta a fost singura pista prin care au putut sa-l agate pe Demea, e alta discutie. Dar aici nu s-a facut dreptate, este un altul, din nenumaratele si penibilele cazuri, in care justitia actioneaza la comanda. Am crezut ca asa ceva exista numai la televizor.:)
    In ceea ce te priveste pe dumneata Domnule Dragos Bota, daca esti nepartinitor la acest fapt, vei lasa aceasta parere sa o vada si altii, nu-i vei da delete.
    Si apropo, care deliberare a Curtii de Apel, aia nici nu au deschis dosarul sa vada despre ce e vorba:)))

    Cu deosebita stima

  2. Nu stiu daca sub conducerea psd,sau pnl au fost arestati atatia oameni din respectivele partide.Toti au fost menajati de conducatorii lor,dar se pare ca singurii care vor sa respecte legea si sa nu controleze justitia sunt cei de la pdl

  3. Ce faci, Caius? Esti bine? Vezi ca tura ta incepe de la ora 22! Ai rabdare. Posteaza ” poezii patriotice” dupa ce se lasa intunericul: atunci dorm si copiii! Multumesc pentru intelegere. Sa traiesti, bine!

  4. Ma intreb oare daca mai sunt demagogi care mai acuza ca cei de la pdl conduc justitia.Dar este normal,benefic si civilizat sa se intample asa,ca cei vinovati sa raspunda in fatalegii,indiferent de ce statut au in societate sau de ce functie ocupa

  5. Daca a fost data o sentinta definitiva inseamna ca era meritata si trebuie respectata,trisorii nu rezista la infinit,dar ma bucur ca nu mai sunt sustinuti ca pe vremuri,,,

  6. saracutul de dumnea-ta!!! osta-vicleanu… sunteti penibil cu ceea ce afirmati! nu inteleg de ce unele persoane, daca nu au capacitatea de a gandi altceva, se leaga de fizionomiile altora. macar fiti pe subiect!!! in legatura cu aspectul fetei, toti suntem deosebiti si unici… nu prea are de-a face fata cu intelectul… dar, daca tot veni vorba de romania, trebuie sa recunoasteti ca noi romanasii daca altceva nu stim si nu ne duce mintea, ne legam de aspectul fizic… josnic!!!

  7. Mai, voi aia care sunteti marii justitiari ai Romaniei, luati de bagati un ochi la dosarul ala despre care se face vorbire ‘cilea sa si pe urma comentati, ca de filozofi e plina tara asta. Vaiiiiiiii de zilele noastre; ne meritam soarta, ma baieti.

  8. E frumos frate ca băse si boc al vostru, buni de „miss foamea românilor” sau „VINDE TARĂ”………..
    Un naiv și caius lăsaţi mai moale cu gargaraaaaaaaaaaaaaaa!!! că nu crede nimeni, manevrele voastre și prefăcătoriile.

  9. De ce, ca asa vrei tu? Uite ca de data asta, asta e adevarul. E nasol ca nu e asa cum ati vrea voi sa fie. Rusine voua ca mancati ra…. cu psd-ul si pnl-ul vostru. Fiti ma obiectivi, facand abstractie de politica; ce vorbim aici, vorbim de cazul Bumbar, unu’care stie exact Duma cu Chisiu cum i-au dat terenul ce face obiectul dosarului la „licitatie publica”, si culmea acum platesc altii falsurile lor. De ce? Pentru ca s-a prescris, vezi Doamne, hai sa fim seriosi. Nu comentez despre moralitatea lui Demea, are el bubele lui, discutam de o mazilire de dosar penibila, ca pana la urma asta e subiectul articolului, procesul ce a avut loc si sentinta ce s-a dat. Cititi mai baieti si mai ales tu „e o javra”, ca nu inteleg totusi care e javra aici.:)

  10. Caius esti un mare tembelutz, cum poti spune ca este meritul PDL fiindca nu se mai controleaza justitia? Caius tu crezi ca mai asculta cineva de PDL? in afara de OTV ca tine? PDL este cea mai proasta guvernare din ultima 100 de ani, o adunatura de hoti si inculti, astia ar trebuii impuscati toti…CAIUS DRAGA sa stii ca infractiunile pe coruptie nu se prescriu niciodata, daca restul au fost mai corupti decat PDL de ce nu o demonstreaza acum PDL? dar PDL este doar HOTUL care striga HOTII!!! In rest, iti doresc SA TRAIESTI BINE!

  11. domnul bota dc nu vorbiti sau astea de mai sus de terenurile date de domnul corect demea domnului mann dc nimeni nu zice ca a venit dintrun pod de gara si acuma are proprietati …..vila snaandrei vila cornesti vila gurahont masini si etc deunde ..?a VE nit lipit sarac si a plecat plin asa ca ai deminitate si pleaca demea tu si satra ta …….normal ca nu ancheteaza dosarul de terenuri ca acolo demea na facut de capul lui a facut cu acordul bucurestiului se stiu ei ciao

  12. mai oameni buni, se discuta aici numa prosti. daca nu sunteti la curent mai bine vedetiva de treburi. nici macar nu mai e la PDL de mult timp. informativa si bazativa pe ceva inainte de orice coment. ca de nu, va cam faceti de ras :))

  13. si cand era la pdl ia zis la ostafiuciuc marele ostaficiuc sa mm..i..o sugi si ce iau facut lu demea ????nimica ca era cu mann in spate.pai oameni sa stit cv politica ii o c.ur.v……..aaa

  14. Acum am inteles. V-ati grabit Domnule Bota, la baza acestui articol sta si mapa cu documente, care din pacate la Dumneavoastra nu a ajuns; de ce pentru ca nu verificati informatiile din mai multe surse si faceti articole la comanda. Fii sanatos!

  15. Bravo justitiei!Cine incalca legea trebuie sa plateasca,nu mai putem merge la infinit cu atatea hotii,facute de oameni care ar trebuii sa aiba responsabilitatea functiilor ocupate

  16. Ma bucur ca a inceput sa se faca lumina si la noi in tara,din toate punctele de vedere,justitia face ce trebuie,nu se mai fac nici presuni ca pe vremuri,cum se facea la parlamentarul Voicu cand psd-istii faceau justitie pe strada si dadeau verdicte pe la colturi

  17. bai ametitilor: luci cu florin, pe voi cine va pune sa scrieti, ca aici se cenzureaza tot; asta da liberatea presei; de ce nu lasi bota draga, linkul unde se spune adevarul, sa-l vada si prostii astia care cred in abureli de genul drepatea care s-a facut, vinovatii sa plateasca si alte tampenii. vedeti ca e plina presa; citit, citit si pe urma vorbiti.

  18. Pdl, Psd, Pntcd, sau ce alte initiale vreti voi, oricum nu avem ce face, ca nu suntem un popor unit si nu am fost niciodata. Oricum jocurile politice, care si pe vremea lui Caragiale au fost la fel ca si acum, nu vor disparea niciodata ( nici la noi in tara, nici in occident). va fi cum vor ei nu cum credem noi ca ar fi mai BINE….si pe langa toate astea, presa manca si va manca rahat tot timpul, ca ziarele circula iar banii se incaseaza. Asadar, parerea mea ar fi ca in tara asta inca va domni hotia si prostia, cat sunt la putere toti incompetentii care nici nu isi cunosc meseria, iar fraierii platesc, ca doar nu va face puscarie ministrul nu stiu care… Astept momentul cand ne vom destepta …. si acel moment cred ca va fi cand murim….Mai putin si o sa re-cantam inmul in salile de cursuri, si o sa facem defilari pe stadioane cand vine presedintele…..ca asa e hora pe care o canta ei. Sunteti pregatiti? Ca doar vizitele la santierele de lucru ale dl. Boc si ale presedintelui seamana cu cele Ceausiste, si tot nu se fac autostrazi sau alte lucrari prin care am putea sa fim mai presus decat multe alte tari din lumea asta, numai ca noua ne lipseste CIVILIZATIA….

  19. Dl. Bota, avea dreptate cine spunea mai sus ca scrieti articole la comanda. Dar la comanda cui, acum ca ATON TRANSILVANIA a intrat in insolventa (la fel si AGROCEREAL, din acelasi grup)?

    Mai potrivit era un articol cu tema: „ATON – succes managerial made in DE ?! „. Se stie ca firma de mai sus a ajuns in situatia asta fara a plati „teapa” data de Euromobille. Deci tot Mann e de vina, nu? Cu tot cu „oamenii” lui !

    Vis-a-vis de Demea era necesar si un articol cu tema „Teapa de milioane de euro data de ATON primariei Sanandrei”. Sunt convins ca cunoasteti subiectul procesului dintre primarie si nemtii, care nu vor sa mai respecte contractul de realizare a canalizarii.

    P.S. Va rog sa luati aceste titluri ca sugestii pt. cand nu veti mai avea comenzi.

    Si la rubrica „Stiati ca ?”: la inceputul lui 2009 ATON Transilvania si Euromobille aveau impreuna aprox. 3000 de angajati.
    In prezent au mai putin de 200.

    Va rog comentati acest aspect social domnule Boţa.

  20. Domnilor…pe langa comentariile strict „academice” si personale ..nu am vazut ca aveti vreun interes general…totul „la global”si strict interes nenicule…cei doi trebuiau sa plateasca..nu numai pentru neregulile acestea si pentru altele..si daca ar fi corect toti „coalitii” lor ar tebui la fel…dar si cei care au fost mai inainte”edili” trebiue nitel sa dea socoteala…vai de saracul Snandrei si de oamenii de onoare…parca totul este o cloaca de afaceristi pusi pe capatuieala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.