Prins în flagrant când vroia să dea 200 euro şpagă unui agent

Prins în flagrant când vroia să dea 200 euro şpagă unui agent

3
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost prins în flagrant de ofiţerii DGA Timiş, astăzi, în timp ce încerca să mituiască un agent. Atim Alin, care se afla la volanul unui autoturism,  a fost oprit, ieri, pentru un control de un agent de la Poliţia Jimbolia.


Poliţistul a stabilit că şoferul se află sub influenţa alcoolului, iar permisul pe care l-a prezentat este fals. Bărbatul a încercat să scape de dosarul penal, oferindu-i toţi banii pe care-i avea la el. A fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, ocazie cu care i-a oferit, în mod repetat, poliţistului suma de 50 euro, respectiv 100 euro. Agentul a sesizat DGA care a organizat flagrantul cu sprijinul IPJ Timiş şi al SRI. Atin Alin s-a prezentat, astăzi,  la Poliţia Oraş Jimbolia pentru completarea declaraţiei şi i-a oferit agentului de poliţie suma de 200 euro drept mită. A fost prins în flagranţ şi reţinut pe 4 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş.

3 COMENTARII

  1. pai asta LA deranja pe domnu Politai de lo dat la DGA ca ala nu era hotarat odata cat i da ba 50 ba 100 si so fi suparat si ce-o zis aici nu suntem la piata oricum RUSINE sati fieeeee crezi ca vei primi ceva merite?…………….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.