România, paşalâc portocaliu

România, paşalâc portocaliu

4
DISTRIBUIȚI

România a ajuns paşalâc portocaliu. Vrei să scapi de amendă la ITM dai cota la partid. Vrei să rămâi angajat la stat ca să aplici politica guvernului portocaliu. Foarte bine, dar plăteşti. Parte din salariu. Bir la şeful uns pe funcţie de înalta poartă portocalie. Ai o funcţie pentru că ai carte? S-ar putea să nu mai ai parte de ea. Dacă vine unul care are portofelul plin cu sunători euroi. Plus carnet de partid. Ţi-ai făcut planuri ca să-ţi dezvolţi o mică afacere ca să nu mai fi cerşetor în ochii guvernanţilor? Rămân planuri dacă nu dai cel puţin zeciuiala lui. Omul partidului. PD-L s-a transformat într-o structură mafioată în care singurul criteriu este banul. Ban care te menţine în graţii chiar dacă ai făcut puşcărie pentru că ai înmatriculat maşini cu acte false şi acum PD-L te-a pus şef chiar la RAR.


E vremea lor, a celor cu sânge-n instalaţie, şi  cred că totul li se cuvine.

Nu mai există limită pentru că sistemul a fost atât de bine perfecţionat în ultimii ani încât se crede invincibil. Şi sfidează pe oricine. Pentru că limita lor nu mai este nici măcar cerul, ci doar propriile-i pofte. Legile au fost transformate în hârtie igienică de supuşii care au văzut de la liderul suprem că dacă ai mult tupeu poţi să faci chiar ce vrei. Supuşii au îmbunătăţit atât de mult metoda, încât nu-i mai sperie nici măcar mâna de procurori, poliţişti şi judecători care se încăpăţânează să aplice legea.E vremea lor, care nu se ştie când se va mai întoarce. Aşa că storc la maxim fiecare secundă de putere. Pentru că oricum cerşetorii, adică tuturor celor care nu susţin PD-L după logica ministrului Baconschi, au dovedit, de nenumărate ori, că au memorie scurtă.

4 COMENTARII

  1. sistemul a fost creat de psd, dus inainte de pnl si acum slefuit de pdl. prea repede uita romanii. au memorie doar ed 4 ani? sau sunt ajutati sa uite?

  2. Mafioţii aceştia conduşi de diabolicul marinar cunosc foarte bine psihologia poporului român, definit de fatalismul ciobanului mioritic şi de deloc măgulitoarea trăsătură moştenită de la geto-daci : aceea subliniată de Herodot, părintele istoriei, care observa că cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci erau incapabili de a se uni în cuget şi în simţiri. Această dezbinare a noastră o cultivă geniul răului din fruntea ţării care a reuşit să asmută toate categoriile sociale unele împotriva altora. Totuşi, pe români îi poate uni ura împotriva dictaturii, ca în 1989, sau pericolul dispariţiei statale ca în 1917 la Mărăşeşti. Iată ce nu mai pot controla mafioţii portocalii ! Ura poporului împotriva acestei tagme de jefuitori a ajuns la apogeu, dar fatalismul din concepţia românilor îi împiedică să iasă masiv în stradă. Voturile de anul viitor pot fi furate de aceşti ticăloşi care nu se vor da în lături de a-i mânji pe oamenii săraci, îndeosebi de la ţară, cu produse alimentare şi bani pentru a fi votaţi din nou. Nemernicii care au adus ţara în sapă de lemn, au vândut-o duşmanilor ei, precum Iuda pe Iisus, au distrus spitale şi şcoli şi viitorul copiilor noştri, mizează pe memoria socială scurtă, pe lipsa de viziune a celor mai puţin şcoliţi şi pe sărăcia oamenilor gata să-şi vândă ziua de mâine pentru bucata de pâine primită ca pomană azi.
    Dar nu e totul pierdut dacă romanii vor acţiona acum, nu defensiv prin instanţe şi proteste la care nu prea se deranjeaza multi oameni, ci printr-o ofensivă hotărâtoare împotriva mafioţilor. Trebuie decapitată năpârca. Acum. Acţionaţi pentru suspendarea preşedintelui acum, strângeţi semnături, umblaţi din casă în casă, oamenii vor semna căci s-au săturat de acest beţiv care îşi urăşte propriul popor şi îl minte cu neruşinare, sărăcindu-l pentru binele lui şi al ticăloşilor din jurul lui. Fără acest diavol care a transformat România într-un stat mafiot, partidul portocaliu nu va mai însemna nimic şi alegerile de la anul nu vor mai putea fi furate. DESTEAPTA-TE ROMANE nu e doar un cantec ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.