Scuza Ministerului de Interne pentru vizita cu elicopterul,ţinută la secret, a lui...

Scuza Ministerului de Interne pentru vizita cu elicopterul,ţinută la secret, a lui Traian Igaş

2
DISTRIBUIȚI

Ministerul de Interne a reacţionat, astăzi, printr-un comunicat de presă la dezvăluirile legate de faptul că Traian Igaş a venit cu elicopterul la Făget într-o vizită ţinută la secret. Conform documentului, ministrul de Interne a efectuat „o vizită de lucru în judeţele Timis şi Arad, pentru a inspecta modul in care a fost implementat conceptul de poliţie rurală”.


Popasul de nici jumătate de oră la Făget a fost prezentat pompos în clasicul limbaj de lemn, anunţându-se că „în judetul Timis, ministrul Traian Igaş s-a întâlnit cu şefii inspectoratelor judeţene şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, pentru a efectua o evaluare a modului în care funcţionează poliţia rurală. De asemenea, Traian Igaş a participat la inaugurarea sediului de poliţie din localitatea Făget. Alături de ministrul Administraţiei şi Internelor, în judetul Timiş, a fost prezent şi inspectorul general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Liviu Popa”. Ulterior, Igaş a plecat în judeţul Arad unde „ministrul Administraţiei şi Internelor a convocat, în localitatea Bata, conducerea I.J.P. Arad, împreună cu toţi poliţiştii de pe Valea Muresului, pentru a i se prezenta modul în care a fost implementat conceptul de poliţie rurală”.

2 COMENTARII

  1. daca vroia sa vada cum s-a implementat conceptul de politie rurala venea de la bucuresti cu masina, trecea prin sate si vedea ce n-a mai vazut. adica sate goale, fara politisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.