Ţigări de contrabandă, ascunse în bazinele de apă

Ţigări de contrabandă, ascunse în bazinele de apă

2
DISTRIBUIȚI

Acceleratul care circulă pe ruta Belgrad – Bucureşti este una din căile prin care contrabandiştii introduc ţigări în ţară, lucru dovedit şi de o acţiune a poliţiştilor de frontieră desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.


Un control amănunţit efectuat împreună cu vameşii când trenul a ajuns la intrarea în ţară a dus la descoperirea unor importante cantităţi de tutun de contrabandă. În bazinele de apă ale vagoanelor au fost descoperite  2.157  pachete de ţigări, mărcile „Fast” şi „Marble”, Viceroy şi “LD”, în valoare de 21.570 lei. După ce au aflat unde sunt ascunzătorile, autorităţile s-au grăbit să ridice marfa fără să mai aştepte să vadă cine va ridica ţigările. Niciunul dintre pasagerii din accelerat nu au revendicat marfa de contrabandă care a ajuns în depozitele Vămii.

2 COMENTARII

  1. Ca sa vezi cine le revendica trebuie sa insotesti discret garnitura de tren pana la destinatie si poate nici acolo nu o sa aflii deoarece vagoanele sunt trase in depou unde nu mai este nimeni in tren. Nu mai scrie aberatii ca se vede de la o posta ca toata politia de frontiera si vama i-ti stau in gat. Documenteaza-te inainte si pe urma scrie . Tu nici nu stii cum se efectueaza un control la tren pe stationare si care sunt procedurile de lucru in astfel de situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.