Ţigări de contrabandă ascunse în roţile maşinii

Ţigări de contrabandă ascunse în roţile maşinii

7
DISTRIBUIȚI

O maşină care transporta ţigări din Serbia a fost descoperită, la sfârşitul săptămânii, în vama Moraviţa a fost descoperită după o lungă perioadă de linişte în unul dintre punctele fierbinţi ale contrabandei cu tutun. Karoly F., în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un autoturism marca Opel Vivaro care tracta o remorcă, pe platforma căreia se afla un autoturism marca Opel Frontera. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au descoperit ascunsă în roţile autoturismului care se afla pe platformă, cantitatea de 1.295 pachete cu ţigări, marca  „Fast”, în valoare de  12.950 lei.


Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, iar vameşii au confiscat ţigările.

7 COMENTARII

  1. Zilnic prin vama moravita se introduc tigari in tara, si nu in cantitati neglijabile. Dar nimeni nu vede nimic, doar din cand in cand, odata la 10 zile cei de acolo se fac ca gasesc ceva. Doar praf in ochi.
    Referitor la alti angajati ai statului care ar trebui sa vegheze si sa opreasca contrabanda, respectiv angajatii din celelalte structuri de politie, constat ca nici acestia nu-si fac treaba. Zilnic, in piata Iosefin din Timisoara, in fata magazinelor situate vis a vis de piata, isi fac veacul persoane dubioase care vand tigari, telefoane si fac schimb valutar. Pe acestia nu-i vede nimeni, in toata piata nu vezi crac de politist, fie el national sau local. Tigarile sunt pastrate in masinile parcate in fata magazinelor de unde tipi dubiosi le aduc si le inmaneaza spre vanzare, cate un cartus cel mult doua, restul tigarilor fiind pastrate in masini. Aici nu vine nimeni niciodata sa faca razii sau controale. Nu ai loc sa mergi pe trotuar de aceste persoane care te imbie sa cumperi tigari de la ei.
    Dle. Bota mergeti in acea zona cu o camera ascunsa sa vedeti ce constatati. Macar dvs. caci politia nici nu se sinchiseste. Dle.Popescu! Se aude!

  2. frustratule se vede ca nu esti fumator!stii tu de unde vin tigarile alea???ca eu imi cumpar zilnic de acolo si nu au timbru de serbia ci de ucraina desteptule;)

  3. fas….nu te mai obosi sa le zici ca degeaba…..sunt in vama spagarii care nu au fost luati si in locul lor au venit altii care au fost muscati de aceiasi hoti de politisti si de vamesi corupti care tremura in fata contrabandistilor.Sunt unii care comenteaza aiurea despre acesti nenorociti din vami care sunt tinuti de mafia din arad.Trebuie sa produca bani pt cei care ia adus la vama……Oare cei de la ijpf care pana acum si-au facu treaba de catva tim nu mai vor sau nu mai sunt lasati de cei 2 imparati??????poate salariile mizere din sistem sa fie de vina???Foarte bine domnilor ofiteri de la C.I.T.bravo voua……cu salarii de maturatori de strada de unde eficienta???????Valabil si pt politia nationala si pt ceilalti la fel sunt si ei…..traiesc din salarii si au rate la banci…..asta nu vedeti bah faerilor…..vedeti si plangeti de mila spagarii si hotii care nu stiau ce sunt alea rate la banci……la fel sunt si cei de acum care lucreaza in vama sunt niste spagari ordinari si hoti de prima clasa………tot pe ei ii plangeti……la puscarie cu ei cu toti…..dar munca cinstita nu e apreciata de mafia actuala…..nu produci lovele nu ai succes….

  4. bah ziaristi de kkt dati stiri de senzatii,sunteti slugile sistemului mafiot?????????????BOTAAAA…..vad ca esti tare in clont si scrii diferite articole de diferiti oameni importanti si diferite spete legate de nenorociti din diferite clase sociale si politice….???????dar vreau sa te intreb bah:BOTAA…..nu intrebi ce salarii au politistii?????de ce vamesilor le-a marit salariile dupa arestarea spagarilor?????asta nu stii sa zici??????un agent are 13-14 mii lei…….sa prindeti voi hoti si sa va faceti treaba in conditiile aste de kkt………ce le ofera sistemul??????nici macar salar sa traiasca un trai decent….de astea ti-e frica sa vb?????esti un papagal al mafiei……bravo BOTAA………

  5. Dle. liviu !
    Pentru a va convinge va sugerez sa mergeti in Vama Moravita, atat ziua cat si noaptea, sa zaboviti putin pe-acolo, printre vami, (asta in situatia in care nu ve-ti fi izgonit de politia de frontiera pentru a nu vedea ce se intampla), dupa care mai vorbim. Puteti face acelasi lucru si in piata iosefin precum si in multe altele din timisoara. Puteti lua la dvs si o camera, asta in situatia in care doriti sa va reamintiti ce ati vazut.
    Succes!(…uri)

  6. BOTA…are dreptate „ardeleanu”, scrii tampenii pt. senzational!
    acum, pt. scanadalul din Deta, de ce nu dai detalii legate de „victime”????sau nu stii ca-i arestat pt. port ilegal de arma?nu stii ca a amenitat o intreaga discoteca cu pistolul??de ce nu scrii ca nu-i corect ce se-ntampla in justitie cu fii primarului????si cel mai tare mi-e CIUDA, ca sunt convinsa ca TU, cunosti toate aspectele ,acum, dupa 3 luni si te faci „CA PLOUA”!!asa cum fac multi altii!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.