Vezi imagini incredibile de la captura record de cannabis VIDEO

Vezi imagini incredibile de la captura record de cannabis VIDEO

6
DISTRIBUIȚI

Descinderile poliţiştilor antidrog de la BCCOA Timişoara în cadrul operaţiuni care a dus la capturarea a peste 120 kilograme de cannabis au dus la descoperirea casei depozit a traficanţilor. Când au pătruns în interior, poliţiştii au avut parte de imagini incredibile – mugurii de „iarbă” era aşezaţi frumos la uscat ca rufele pe sârmă.


O încăpere întreagă era plină de „rufele” cu conţinut ridicat de THC. Într-o altă cameră, au fost descoperite alte zeci de kilograme de droguri. Unele dintre ele era puse la uscat chiar şi într-o cutie de table. Casa din localitatea mehedinţeană Valea Anilor a fost cumpărată acum un an, iar traficanţii au lucrat cu foarte multă atenţie. Seminţele au fost cumpărate din Austria, iar când plantele au început să crească în ghivece le-au dus pe câmpurile din apropiere. Operaţiunea de monitorizare a reţelei care desfăcea drogurile pe piaţa din Timişoara a fost începută în urma informaţiilor obţinute de poliţiştii Serviciului antidrog de la BCCO Timişoara şi a compartimentului informaţii a Serviciului Operaţiuni Speciale Timişoara. Aceştia au monitorizat mai multe luni activităţile reţelei şi au descins în momentul în care reţeaua se pregătea să valorifice recolta din acest an. În urma audierilor, Tribunalul Timiş a decis arestarea liderilor grupării – Muti Narcis şi Fulga Bogdan.

6 COMENTARII

  1. Pt Anonim:
    Poate sunt critic dar este una ce se vrea constructiva, deci , nu ai nimerit variantele, eu vroiam sa zic ca acest drog este mult mai slab decat alea care le consuma astia cu bani mai multi si atat. Este f f f bine ca au fost si astia prinsi dar, na, poate scoatem de pe piata si ceva mai tare. Atat, in rest mult mult succes in continuare.

  2. da si acum bine mersi este liber si baiatul isi face treaba in continuare pe la tot felul de petreceri „dubioase”….frumos ii sade tinarului FULGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.