BMW, depozit mobil pentru Fast sârbesc de contrabandă

BMW, depozit mobil pentru Fast sârbesc de contrabandă

2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră au oprit, aseară, în jurul orei 18, pentru control, un BMW care circula pe şoseaua dintre localităţile cărăşene Grădinari şi Oraviţa.


Agenţii aveau informaţii că şoferul, C.I.Petrica,  de 39 ani, din Oraviţa este implicat în afacerile cu tutun de contrabandă. Suspiciunile s-au confirmat în momentul în care a fost percheziţionată maşina. În portbajaj au dat peste o geantă de voiaj în care erau 820 pachete de ţigări sârbeşti, marca Fast. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturisul a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor. Şoferul urmează să fie cercetat penal pentru contrabandă.

2 COMENTARII

  1. Dar pe cei tuciurii ce vand biciclete furate in fiecare duminica in piata Flavia si Mehala nu-i vede nimeni, incredibil cum sub nasul politistilor si al garzii financiare se pot intampla asemenea evenimente fara precedent. Nu pot sa ma gandesc decat ca organele statului isi iau “dreptul” si e bine asa, fara sa-i deranjeze prea mult. Deja a devenit o adevarata filiera in care sunt implicati de la politisti de frontiera si pana la oameni cu statut inalt si care trebuie eradicata incepand de la intrarea in tara si pana la vanzarea finala. Saptamanal se aduc zeci sau chiar sute de biciclete furate de afara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.