Captură importantă de cocaină adusă din Spania, care era testată direct pe...

Captură importantă de cocaină adusă din Spania, care era testată direct pe consumatori. Vezi cum acţiona gruparea

5
DISTRIBUIȚI

Cocaină pe ruta Spania – România şi o grupare extrem de periculoasă care nu ezită să ameninţe cu răpiri şi asasinate atunci când se simte înşelată – aşa s-ar putea sintetiza ultima operaţiune a procurorilor de la DIICOT Timişoara şi a poliţiştilor antidrog. În urma unor informaţii, anchetatorii au început să monitorizeze mişcările membrilor reţelei care este coordonată din Spania de un marocan, Hicham Lharrk, căsătorit cu o româncă din Brăilă. Acesta a trimis în România un transport de cocaină, drogurile fiind ascunse în capitonajul unei maşini. O parte din drogurile de mare risc, aproximativ două kilograme, au fost vândute traficanţilor din cartierul bucureştean Ferentari.


Ca să vadă calitatea mărfii, au testat-o direct pe un consumator. Pentru că s-au declarat nemulţumiţi de marfă, au plătit doar jumătate din preţ. Ofiţerii antidrog timişoreni au reuşit să intercepteze o tranşă de 350 grame de cocaină, care ar fi trebuit să ajungă la un dealer din Brăila. Preţul pentru un gram de drogul zeilor era de 80 de euro. Când s-a dus să-şi ia drogurile, Marian Iordache a fost prins în flagrant de poliţişti. Pentru că nu mai primea banii pentru drogurile trimise în România, marocanul a început să devină nervos. A ameninţat că dacă nu-şi va primi banii nu va ezita să răpească copiii celor care l-au „ţăpit” şi să-i execute. L-a trimis în ţară pe omul său de încredere, Florin Micu, zis „Dogaru”, acesta fiind cunoscut de cei care lucrau cu Hicham ca fiind pumnul de fier al acestuia. Micu a fost reţinut, ieri, când se pregătea să părăsească România prin vama Cenad. Acesta şi Iordache au fost arestaţi preventiv pentru trafic internaţional cu droguri de mare risc, urmând ca procurorii DIICOT să solicite arestarea în lipsă a marocanului.

5 COMENTARII

  1. Totul e o cacialma in povestea asta infractorii adevarati sunt inca in libertate sunt doar vorbe de fatada sa se de-a mari politistii nostrii de romania ……. !!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.