Cinismul mafiei portocalii

Cinismul mafiei portocalii

5
DISTRIBUIȚI

Cinismul este dus pe noi culmi de puterea portocalie, care nu pierde nici o ocazie ca să dovedească faptul că nu o interesează decât să-şi bage-n buzunare cât mai mulţi bani. Zeii zilei au transformat jefuirea banului public în sport naţional în timp ce ies la televizor să spună poporului că nu sunt bani şi trebuie să mai strângă cureaua. Nu ei, cărora le-au crescut burtihanele de când sunt la putere, ci alegătorii.

La o zi după ce am dezvăluit cum familia sa îşi dezvoltă afacerile cu bani de la aeroportul Timişoara, Constantin Ostaficiuc a ieşit în public să plângă cu lacrimi de crocodil pe tema tăierii banilor pentru familiile morţilor şi răniţilor din revoluţie.


„Brandul” s-a ferit ca dracul de tămâie să răspundă la întrebări şi s-a retras rapid după ce şi-a recitat discursul pregătit cu grijă. În binecunoscutul stil de a vorbi cât mai puţin şi aşteptând ca lumea să uite. După ce a ajuns cu plângere penală şi cu decizie de incompatibilitate de la ANI din cauza învârtelilor cu firma familiei, Ostaficiuc continuă să-i binecuvânteze manevrele dubioase cu bani publici. Nederanjat nici măcar cu o vorbă de aşa zisa opoziţie din judeţ, n-are nici un motiv să facă altfel. Pentru că este jupânul judeţului şi tăcerea este muzica lui favorită. Pentru că în tăcere lucrează cel mai bine şi camarila pe care o protejează. Camarilă care funcţionează după tipicul grupărilor mafiote. Şi care este esenţială atunci când va veni momentul alegerilor. Pentru că pungile împărţite gratis în schimbul voturilor costă şi politica este o afacere în care investiţia trebuie să aducă un profit serios. Pentru naivi rămân doctrina şi idealurile.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.