„Cocktail” de migranți la granița cu Serbia

„Cocktail” de migranți la granița cu Serbia

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră timișeni au continuat recolta de toamnă la granița cu Serbia. Agenții de la sectoarele Lunga şi Jimbolia au depistat în zona de competenţă, nouă persoane care nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română.


În urma verificărilor s-a stabilit că este vorba de patru afgani, doi libieni, un somalez, un yemenit şi un iranian cu vârste cuprinse între 21 şi 49 de ani. Migranții au recunoscut că vroiau să ajungă în spațiul Schengen chiar dacă nu aveau viză. S-au ales cu dosare penale pentru trecere ilegala a frontierei de stat.

 

1 COMENTARIU

  1. Domnu Bota! de ce ne dati asemenea stiri? Stirile astea sunt aiurea fiindca e normal ca politia de frontiera sa prinda niste oameni care vin cu mainile ridicate si striga AZIL, De aceea va rog domnule Bota sa nu mai dati asemenea articole, dati doar stiri despre EMIGRANTI care incercau sa treaca granita catre UNGARIA si au fost prinsi de politie de frontiera,dar asemenea stiri nu exista fiindca politia de frontiera nu este in stare sa prinda emigranti, decat pe cei care se predau si cer AZIL, in rest fac doar ce i-am invatat eu(contrabanda cu tigari)
    P.S> domnule BOTA vrem sa vedem doar stiri cu emigranti prinsi care trec vama catre zona euro, nu imigranti care vin din Serbia si striga AZIL(se predau singuri, ca daca nu s-ar predea sigur nu i-ar prinde nici pe astia)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.