Contrabandiştii de ţigări au lăsat „tainul” în rapidul de Belgrad

Contrabandiştii de ţigări au lăsat „tainul” în rapidul de Belgrad

6
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră şi vameşii au reuşit, astăzi, să mai raporteze o captură de ţigări, fără a avea însă vreun contrabandist prins. În urma unei acţiuni comune, au făcut un control amănunţit în vagoanele rapidului care circulă pe ruta Belgrad – Bucureşti.


Nu a fost locaş în care se puteau ascunde ţigări de contrabandă şi unde să nu fi fost folosit. Tutun sârbesc a fost găsit în sistemul de încălzire, în podurile vagoanelor, sub banchete şi în bazinele de apă. La final s-a strând cantitatea de  4.568  pachete de ţigări, mărcile „Fast” şi „Marble”, Viceroy şi “Pall Mall”, în valoare de 45.680 lei. Ţigările nu au fost, evident, revedincate de nici unul dintre călători, aşa că au fost ridicate în vederea confiscării de către vameşi.

6 COMENTARII

  1. asa va trebuie! sa vi se confiste toate tigarile! si asta numai din cauza ca ati carat tigari fara acordul meu! ati vazut? cat ati cotizat spaga si ati carat cu acordul meu nici DNA nu s-a luat de voi!
    P.S. Doriti protesctie in contrabanda cu tigari? lasati un mesaj la adresa SAPTEBANI_Contrabandistul@yahoo.com, sau pe adresa de la birou SAPTEBANI_CRISTINEL@politiadefrontiera.ro va percep doar 2 euro spaga pentru fiecare cartus de tigari introdus in tara, doresc doar oferte serioase(de la un tir de tigari in sus)

  2. astfel de controale trebuie sa faca zilnic si atunci nu ar mai ascunde tigari, dar pentru ca controalele sunt facute doar de ochii lumii atunci isi permit sa ascunda tigari pentru ca nu le gaseste nimeni.

  3. Se vede ca ai probleme grave domnule BOTA. Chiar asvrea sa vii sa faci un control la trenul rapid pe intrare in tara si daca gasesti tigari sa te vad cum gasesti tu proprietarul acestora. Nu te mai lua tu de politistii de frontiera ca tu nici nu stii cu ce se mananca aeasta meserie. Rusine sa-ti fie . Cand veneai la Moravita doreai exlusivitate si acum gasesti tu explicatii logice la problemele de frontiera. Daca tu gasesti la marginea drumului 1000 euro cine este proprietarul banilor? Daca nu stii cum poti sa aflii ? Astept rasuns jegosule ce esti .

  4. Bai, jaque! Lasa-l pe Bota in pace ca are dreptate. Daca frontieristii, aia de nu le mai ajungi la nas cu prajina, ar cotrobai zilnic rapidul ala atunci n-ar mai fi nimeni tentat sa ascunda acolo tigari. Dar cum controlul este zilnic doar formal atunci e normal sa-ncerce. Nu compara tu mia de euro cu tigarile ca nu-i tot lucru ala. Daca gasesti mia trebe s-o predai in 10 zile, altfel e infractiune (daca ai auzit cumva de insusirea bunului gasit). Dar nu-ti fa griji de asta ca la bani se gaseste proprietarul. Iar la tigari il gasesti si acolo daca ai mirosul dezvoltat.Dar pentru asta trebe sa fii politist adevarat nu frontierist. (sa stii ca nu-i tot una).
    S-auzim de bine si de frontieristi care-si fac treaba. Nu treaba lor, a statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.