Decizia Curţii de Apel Timişoara în cazul Loredanei Miulescu

Decizia Curţii de Apel Timişoara în cazul Loredanei Miulescu

3
DISTRIBUIȚI

Inculpată de DNA în dosarul „angajări în MAI”, Loredana Miulescu, avocat în aşa zisul Baroul Constituţional,  a fost, astăzi, în faţa Curţii de Apel Timişoara, care a judecat recursul împotriva deciziei Tribunalului Caraş Severin de respingere a cererii de liberare provizorie sub control judiciar. Vă reamintim că Miulescu împreună cu comisarul șef Dorin Militaru, șeful biroului logistic de la Poliția Caraș Severin au fost acuzaţi de trafic de influenţă pentru că au promis că vor interveni prin intermediul unor „pile” pentru 5.000 euro pentru angajarea unor tineri în Poliţie.


Apărarea femeii a cerut judecătorilor eliberarea acesteia pe motiv că nu reprezintă un pericol social şi în plus şi-a recunoscut vina, dând declaraţii complete în dosar. Procurorul DNA a solicitat respingerea recursului ca neîntemeiat. Curtea de Apel Timişoara a respins recursul şi a obligat-o pe Miulescu la  plata a o sută lei, cheltuieli judiciare.

3 COMENTARII

  1. sunt alti care trebuie sa stea acolo nu ei,el in nici un caz nu merita asta ,pacat este un om care a dat bani si la ultimul om care ia cerut a intins o mana de ajutor,pacat de asa om sa i-se intample asa ceva…!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.