După ce au găsit din greşeală cannabis, poliţiştii de frontieră l-au „avansat”...

După ce au găsit din greşeală cannabis, poliţiştii de frontieră l-au „avansat” drog de mare risc

7
DISTRIBUIȚI

Un control amănunţit efectuat de poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Stamora Moraviţa, aseară, în rapidul care circulă pe ruta Belgrad – Bucureşti a dus la o descoperire surpriză. În unul dintre vagoane, asupra cetăţeanului sârb, Kristian C., în vârstă de 27 de ani,  au fost găsite mai multe pungi cu cannabis. Acestea erau ascunse în scrumiera compartimentului, cât şi într-o husă de laptop din bagajele .


 De asemenea, asupra acestuia au fost găsite patru ţigări cu „iarbă”. Cantitatea totală găsită asupra sârbului a fost de 200 grame.

Că drogurile au fost găsite din întâmplare de poliţiştii de frontieră o dovedeşte şi faptul că în comunicatul de presă se susţine că „în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de mare risc, cercetările fiind continuate de către Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoraului Judeţean de Poliţie Timiş”. Cannabisul este considerat drog de risc şi în plus în legea antidrog nu există această infracţiune. Plus că Poliţia Timiş nu are serviciu antidrog, structura care are competenţă pentru cercetarea infracţiunilor de acest gen revenind DIICOT şi poliţiştilor de la „Crimă Organizată”.

 

 

7 COMENTARII

  1. eu am fost seful acestilor politisti! si fiindca i-am „instruit” atat de bine am fost avansat ca sef al inspectoratului caras-severin! Sa nu credeti ca am luat postul pe spaga sau relatii in minister? Din acest articol se poate vedea clar ce oameni competenti am dezvoltat cat timp am fost sef in vama Moravita …“în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de mare risc, cercetările fiind continuate de către Serviciul Antidrog din cadrul Inspectoraului Judeţean de Poliţie Timiş”.
    P.S. sper sa nu mai existe carcotasi care sa spuna ca eu ma ocup doar de adunatul spagii, prin acest articol se vede foarte clar ca ma ocup si de instruirea subordonatilor!
    P.P.S. care e problema voastra ca iau eu spaga? habar nu aveti voi cat am platit eu la bucuresti pentru postul meu si pentru a nu fi arestat impreuna cu lotul Moravita, am fost nevoit sa imi parasc colegii cu care impreuna faceam mii de euro spaga, numai pentru a scapa, asa ca cei care nu ma cunoasteti nu ma mai vorbiti urat fiindac datorita mie au fost arestati alti oamei , deci eu am luptat impotriva coruptiei si imi pare rau fiindca mai iau spaga dar nu ma pot abtine

  2. baiatul asta,pe care l-au prins…locuieste pe circumvalatiunii…acasa s-ar putea sa aiba LSD si SPEED..e dealer de minim 4 ani…daca nu-l prindeau obositii astia de vamesi dicot-ul nu-l prindea niciodata…

  3. Mda, vremurile cand se prindeau droguri calificat la frontiera au disparut.
    Da, este f bine si asa ,nu mai sunt paralelisme, important este sa fie eliminati incet, incet toti nenorocitii.
    Cat priveste comunicatul, probabil ca , a fost doar o eroare de moment.
    Dar voi ziaristii care toata ziua confundati retinerea cu arestarea si multe alte tampenii pe care le mai scieti, cum va justificati?
    Domnule Bota, hai sa fim obiectivi .

  4. Bine ca numai aia de la Crima Organizata sunt politisti adevarati! Pe aia ii ridici in slavi, pe astia ii crucifici! Saptamana trecuta le-ai prezentat captura de marijuana si atunci a fost drog de mare risc! Acum, nu. Esti subiectiv! Cum ramane ca aia de la CO viseaza, de la 2 grame in sus de iarba, retele transnationale/internationale/mondiale/interplanetare de traficanti de droguri? E lupta lor! Lasa-i sa munceasca, fiecare in parte. Aici nu e loc de invidii marunte!

  5. Dragos ! Daca captura asta era pe vremea lui Fane celular cum ar fi fost articolul tau dictat de el la popota la o fasole sa flatulezi de placere?Daca captura asta era pe vremea lui Bardas cum afi fost articolul dicata de el la o saramura la Pojejena? Poate i se face mila lui Mile de tine si te ia cu el la ceruri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.