EXCLUSIV Unul dintre spărgătorii care au furat pistolul din apartamentul poliţistului, capturat

EXCLUSIV Unul dintre spărgătorii care au furat pistolul din apartamentul poliţistului, capturat

4
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei care au spart, săptămâna trecută, apartamentul  unui poliţist şi au furat inclusiv pistolul acestuia a fost capturat în această după amiază. Bărbatul, Florin Călin, zis „Ciorditoru”, a fost ridicat într-o operaţiune a procurorilor DIICOT şi a poliţiştilor de la „Crimă Organizată” legată de un caz de trafic de minori şi proxenetism, fiind unul dintre suspecţii monitorizaţi pentru aceste activităţi.


Individul s-a „spart” şi a recunoscut că este unul dintre cei doi care în 15 noiembrie au pătruns în locuinţa agentului din Timişoara de unde au sustras bijuterii, bani, un laptop, dar şi cu pistol Carpaţi şi 12 cartuşe. Suspectul le-a dat anchetatorilor mai multe informaţii legate atât de spargere, cât şi de cum au scăpat de bunuri. În această seară, a fost recuperat deja laptopul furat de la cumpărătorul la care a ajuns. Din informaţiile existente până acum, recuperarea pistolului va fi mai dificilă pentru că arma ar fi fost aruncată în canalul Bega. Ancheta poliţiştilor de la Biroul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara continuă la această oră pentru prinderea celui de al doilea suspect.

UPDATE 1 Cu ajutorul scafandrilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost recuperat, astăzi,  din canalul Bega pistolul şi muniţia aferentă. De asemenea, poliţiştii au reţinut alte trei persoane suspectate de implicare în furt – C. I. Emil, B. Marian, şi  L. P. Emanuel.

4 COMENTARII

  1. ce retard esti Vio, cum poti spune ca l-au prins intamplator? ce vroiai acum? ca politia sa iti explice cu lux de amanunte cum a prins hotul? au dat o vrajeala pentru prosti ca tine care sa creada ca totul e inamplator…Nu e nimic intamplator

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.