Spărgător de mașini recidivist, lăsat în libertate de procuror

Spărgător de mașini recidivist, lăsat în libertate de procuror

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la compartimentul furturi din auto au avut de lucru, azi noaptea, când au stat pe urmele unei echipe specializate în furturi din mașini. Șeful este un condamnat pentru spargeri de mașini, Alexandru Mădară, în vârstă de 30 de ani, care mai are un  rest de pedeapsă de un an și jumătate, acesta având ca ucenic un puști de 15 ani, Andrei T.


După ce au spart cu bujia geamurile a două mașini parcate în zona Pieții Unirii și au furat casetofoanele s-au dus să le vândă. În zona Lunei, cei doi au fost prinși de polițiști. Inițial, suspecții s-au declarat nevinovați, numai că polițiștii nu s-au lăsat convinși așa ușor și au început să scotocească prin zonă în căutarea casetofoanelor. Au fost ajutați, până la urmă, de Mădară care a recunoscut că a ascuns „morții” lângă roțile unui jeep parcat în apropiere. Individul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, iar astăzi individul care mai are rest de pedeapsă a fost prezentat procurorului, care a decis că poate fi cercetat în stare de libertate.

1 COMENTARIU

  1. ca si politist in tara asta de c..at nu merita sa risti nimic, a stricat totul guvernul asta. Daca era sparta masina unui procuror sau judecator cu siguranta primea mandat obositul ala de parnaias. Asa este la noi…omul de rand moare cu zile iar ala de ,,rang inalt,, este tot timpul apreciat si bagat in seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.