Liberalul Ionuţ Nasleu a demisionat din funcţia de adjunct la RATT. Vezi...

Liberalul Ionuţ Nasleu a demisionat din funcţia de adjunct la RATT. Vezi acuzaţiile acestuia

3
DISTRIBUIȚI

Directorul adjunct al Regiei Autonome de Transport Timişora, liberalul Ionuţ Nasleu, şi-a dat demisia, astăzi, din funcţia în care a fost numit anul trecut. La momentul înfiinţării celei de a doua funcţii de adjunct, special pentru Nasleu, directorul general al RATT Ioan Goia declara că speră să facă echipă bună cu liberalul.


„Motivul principal al demisiei este că la RATT se promovează în mod intenţionat un management neperformant”, a declarat Nasleu.

Ionuţ Nasleu a acuzat faptul că a fost obstrucţionat în a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu, iar directorul RATT a refuzat sistematic din august să mai discute cu el. Demisionarul a vorbit despre paralelismele existente – existenţa unui comportiment specializat al RATT pe resurse umane în timp ce regia are şi un contract cu o firmă privată, cât şi angajarea unui avocat, deşi există un compartiment juridic. „Plătim un avocat din bani publici ca directorul Goia să se războiască cu foştii angajaţi. Toate acestea se petrec cu sprijinul primarului Gheorghe Ciuhandu. Goia respiră cadenţat cu respiraţia lui Ciuhandu”, a susţinut Nasleu.

3 COMENTARII

  1. He!!! Asta-i ROBOCAP?

    Nenea asta…nu vreau sa exagerez dar, daca nu ai sti cine ii, asta daca esti angajat RATT ca sa sti ca este hAdjunct ai crede ca-i bisnitar sau de Hala de se preocupa de casa ta ca n-ai burlane.

    Oare PNL-ul are Caluti Trojeni peste tot? Asta nu stiu ca daca faci in casa tot la tine pute?

    Domnilor, interveniti si ajutati-l. Chiar nu poate!

    _____________
    RIDENDO DICERE VERUM!
    Tradus: CE NE DISTRAM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.