Membrii reţelei de contrabandă cu ţigări de la Oraviţa, duşi la arestare...

Membrii reţelei de contrabandă cu ţigări de la Oraviţa, duşi la arestare UPDATE 1 Decizia instanţei

2
DISTRIBUIȚI

Ancheta continuă în dosarul reţelei de la Oraviţa specializată în trafic de ţigări şi de livrare rapidă a mărfurilor de contrabandă. Vă reamintim că, ieri, poliţiştii de la „Crimă Organizată” Caraş Severin au descins în mai multe locuinţe din Oraviţa şi Bocşa şi au ridicat mai mulţi suspecţi.


În urma audierilor, şapte dintre ei au fost reţinuţi – liderul grupării Daniel Condraş, Paul Sorin, Cârjan Ion Aurel, Blaj Cristian Marian, Olariu Achim, Dreşcan Alexandru şi  Nicola Florin. Aceştia sunt acuzaţi de constituire şi aderare la un grup infracţional organizat şi contrabandă. La ora 15 a început audierile celor şapte la Tribunalul Caraş Severin, după ce procurorii DIICOT au solicitat arestarea celor şapte pe 29 de zile. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei. 

UPDATE 1 Tribunalul Caraş Severin a decis arestarea a şase dintre inculpaţi, singururl care a primit doar interdicţia de a părăsi localitatea fiind Olariu Achim. decizia poate fi atacată cu recurs, care se va judeca la Curtea de Apel Timişoara.

2 COMENTARII

  1. ))))))) 700 de pachete de tigari?????????????? EGAL=70 DE CARTUSE!!15 arestati?????????:=)))))))))))))))))))……dar aia care fac trafic de droguri din oravita si moldova noua ,se droghiaza la colt de strada ,prin cluburi, prin scoliii!!!!!aloooo DIICOT?????!!!!!!!!..SA VA FIE RUSINEEE !!!

  2. atia erau baieti de treaba…plateau la toata lumea! Dati-le drumul va rog frumos! fiindca am nevoie de baietii astia pentru a cara tigari, mai am doar un an ca sef al inspectoratului si trebuie sa produc cat mai multa spaga, inca mai am o groaza de spaga de dat celor de la DNA fiindca au fost buni cu mine si nu m-au urcat si pe mine in elicopterele arestatilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.