Cum controlează traficanţii din Timişoara prostituatele din Spania cu un simplu apel...

Cum controlează traficanţii din Timişoara prostituatele din Spania cu un simplu apel telefonic UPDATE 1 Decizia instanţei

8
DISTRIBUIȚI

Extrem de violenţi şi pregătiţi în orice moment să-i tâlhărească pe clienţii care apelau la serviciile prostituatelor de pe Calea Lugojului şi zona Pădurii Verzi din Timişoara – aşa pot fi caracterizaţi cei patru suspecţi reţinuţi de poliţiştii de la „Crimă Organizată”. Din probele strânse a reieşit că M. N. Pardalean, de 33 de ani, M. Miklos, de 25 de ani, B. Remus de 26 de ani şi C. I. Florin, de 29 de ani au recrutat mai multe tinere, inclusiv minore, acestea fiind scoase la „produs”.

Acestea erau permanent supravegheate de membrii grupării pe toată perioada cât stăteau în stradă, indivizii neezitând să le îndemne pe tinere să le fure telefoanele mobile sau banii clienilor.


Pentru ca să se asigure de docilitatea acestora , traficanţii nu ezitau să folosească forţa. Ca să-i dovedească unei prostituate plecată în Spania că nu glumeşte când îi spune că trebuie să se întoarcă în ţară cu bani, unul dintre suspecţi a aplicat o metodă proprie – a rupt-o cu bătaia pe una dintre „producătoarele” de la Timişoara în direct, la telefon. „Dacă nu asculţi, aşa o păţeşti şi tu”, a avertizat-o pe cea aflată la celălalt capăt al firului, care a ascultat îngrozită ţipetele victimei. Fiecare dintre tinerele exploatate aduceau traficanţilor până la 800- 1.000 lei pe zi.

Suspecţii vor fi prezentanţi instanţei de procurorii DIICOT cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

UPDATE 1 Toţi cei patru suspecţi au fost lăsaţi în libertate de Tribunalul Timiş.

8 COMENTARII

  1. Excelent. Bravo baieti. Bravo DIIsCrOT. Bravo ucenici ai Temisei. Serios acum, de fetele alea cine se mai ocupa daca astia erau inchisi? Ce mai faceau ele? unde mai trimiteau banii? Cine le mai ameninta? Sau…e cine au dat in vileag pentru libertate?…ahh prea multe semne de intrebare.

    _____________
    RIDENDO DICERE VERUM!

  2. Eu cred ca instanta nu e chiar asa incompetenta cum sustin cativa in comentarii. Problema e ca nu poti baga pe cineva in puscarie fara probe. Este o arta a militienilor de a face un dosar bombastic doar ca ajungand pe instanta minciunile sunt demontate automat. Sunt binevenite aceste actiuni in care gruparile criminale sunt puse pe linie moarta. Singurul lucru ce este trist si se vede de la o posta ca adevarata criminalitate organizata nu este nici macar atinsa. Aici ma refer la cluburile de masaj erotic care au impanzit Timisoara si apartin unor elemente cu adevarat violente. Sa fie vorba doar de neprofesionalism militienesc sau de coruptie? Dupa estimarea dumneavoastra de mai sus (probabil din rechizitoriu) sume sunt fantastice. Cate prostituate au fost? 5? 10? Ce s-a intamplat cu banii? Sunt bunuri puse sub sechestru? Sumele de bani sunt naucitoare…doar pe hartie! Cum sa tina in instanta aceste povesti? Nu cred ca exista o persoana din orasul nostru care sa nu fi vazut statutul social al prostituatelor amintite in zonele orasului de mai sus…cine naiba s-ar duce cu asemenea femei? Probabil ca in mediile in care acestea traiesc nici apa curenta nu au! Din fericire perioada comunista a apus de mult iar probele mincinoase nu prea stau in picioare, ramanand doar aceste rechizitorii bombastice care da bine doar in presa…atat 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.