Poliţist de frontieră din lotul Moraviţa 2, găsit de ANI cu avere...

Poliţist de frontieră din lotul Moraviţa 2, găsit de ANI cu avere nejustificată

1
DISTRIBUIȚI

Agenţia Naţioanlă de Integritate a descoperit în cazul unui alt poliţist de frontieră, inculpat în dosarul Moraviţa 2 pentru fapte de corupţie, diferenţe importante între averea şi venituri oficiale obţinute. Conform ANI, inspectorii au stabilit ” o diferenţă semnificativă, în sensul art. 18 din Legea nr. 176/2010, în cuantum de 176.308 Lei  (aprox.


40.907 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării funcţiei de agent în cadrul Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Timiș – Punctul de Trecere a Frontierei Moravița”. Diferenţele au rezultat în urma verificării veniturilor agentului şi ale soţiei acestuia şi averea deţinută. În aceste condiţii, ANI a decis sesizarea Comisiei de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate în perioada cât Tocaciu a fost poliţist de frontieră. Acesta a a fost trimis în judecată de DNA pentru constituire a unui grup infracţional organizat, luare de mită în formă continuată şi complicitate la infracţiunea de contrabandă calificată, în formă continuată.

1 COMENTARIU

  1. saracu de el numa 40.000 e cam putin cat a japcuit prin vama…..oare la saracu cCHIOSA COSTI cat io fi gasit astia?????? si el era campion la japca,spaguiala furaciune prin vama MORAVITA……LE DORESC ODIHNA PLACUTA IN PUSCARIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.