Prinsă cu drogurile ascunse-n sutien

Prinsă cu drogurile ascunse-n sutien

3
DISTRIBUIȚI

O moldoveancă, în tranzit pe aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara dinspre Chişinău spre Italia, a fost prinsă, astăzi, cu drogurile în sutien. Ghinionul tinerei a fost un câine de la Poliţia de Frontieră care a trecut pe lângă ea şi a început să o latre.


Moldoveanca a început să dea semne de nervozitate şi să transpire, semn că nu era ceva în regulă. Suspecta a fost dusă pentru un control amănunţit. În timpul percheziţiei corporale, în una din cupele sutienului, poliţiştii de frontieră au găsit o ţigară cu cannabis. Din cauza joint-ului călătoria moldovencei a fost întreruptă, fiind reţinută pentru audieri. A fost dusă pentru audieri la DIICOT şi s-a ales cu dosar penal pentru trafic internaţional de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului. După ce a dat declaraţii, având în vedere cantitatea mică de droguri găsita asupra sa,  moldoveanca a fost eliberată, dar nu-şi va putea savura „iarba” la sosirea în Italia, aşa cum şi-a propus.

3 COMENTARII

  1. Daca in acest caz o tigara reprezinta drog de risc , de ce in cazul Moravita nu exista aceasta infractiune? Se vede domnule Bota ca ai ceva cu Moravita, deja ai inceput sa te contrazici singur. Nu cred ca esti tu in masura sa faci incadrari juridice. Pe viitor redacteaza stirile asa cum sunt ele prezentate de biroul de presa si nu le mai inflori.

  2. prea ratati cei de la dicot…dosar pentru ‘trafic international de droguri de risc’ … tare pompos suna,si de fapt e un CACAT, si stiti si voi..dar sunteti niste viermi,v-ati dezumanizat, sunteti lipsit de etica si IMORALI…sa va trag la muxx,ratatilor. (sper ca-l postezi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.