Procurorii DNA caută alte șase persoane în dosarul „angajări în MAI” UPDATE...

Procurorii DNA caută alte șase persoane în dosarul „angajări în MAI” UPDATE 1 Decizia instanței

2
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recursul DNA împotriva deciziei Tribunalului Timiș de punere în libertate a celor doi inculpați din dosarul „angajări în MAI – comisarul șef Dorin Militaru, șeful biroului logistic de la Poliția Caraș Severin, și Loredana Miulescu. Aceștia au fost arestați fiind acuzați de faptul că au cerut câte 5.000 euro pentru angajări în Poliție.


Procurorul DNA a cerut admiterea recursului și prelungirea arestării preventive a celor doi pe motiv că din discuțiile ambientale de la dosar reiese că ar mai exista alte șase persoane care le-au dat bani celor doi și mai este nevoie de timp pentru identificarea acestora. Apărătorii celor doi au cerut respingerea recursului pe motiv că nu există indicii temeinice și nu au fost întocmite nici măcar acte premergătoare de către anchetatori pentru infracțiunile noi de care vorbesc. Militaru a cerut să fie pus în libertate pe motiv că „dacă din 2009 și până acum nu am fost pericol social, sunt acum?” Miulescu și-a reunoscut faptele de care este acuzată li a cerut să fie cercetată în libertate. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței. 

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a admis recursul DNA și a prelungit mandatele de arestare a celor doi cu încă 30 de zile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.