Șeful de contrabandiști Kojic vrea în libertate invocând dosarul Autobuzul UPDATE 1...

Șeful de contrabandiști Kojic vrea în libertate invocând dosarul Autobuzul UPDATE 1 Hotărârea CAT

2
DISTRIBUIȚI

Kojic Radivoje, zis „Rașa”, liderul grupării de contrabandiști  de țigări anihilată de DIICOT  și de Poliția de Frontieră, a cerut în recurs, astăzi, Curții de Apel Timișoara punerea în libertate. Prejudiciul adus bugetului de activitățile ilegale ale grupării lui „Rașa” este de 700.000 lei.


Deși sârbul a mai fost condamnat de două ori în Serbia pentru contrabandă, avocații lui Kojic au susținut că nu a mai avut nici o condamnare. În plus, apărătorii acestuia au invocat alte cazuri celebre de contrabandă în care inculpații sunt liberi – dosarul șpăgilor din vămi, dosarul congolezei Esther Bombeto, dar și dosarul lotului Autobuzul „în care oameni acuzați de infracțiuni mult mai grave precum traficul de droguri au fost puși în libertate. Kojic este singurul sârb care mai stă arestat pentru contrabandă”. Procurorul DIICOT a solicitat respingerea recursului, invocând inclusiv faptul că inculpatul a refuzat să dea declarații și este recidivist. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timișoara a respins recursul lui Kojic ca nefondat, acesta rămânând în arest.

2 COMENTARII

  1. dle. Bota dar despre cazul de contrabanda in care a fost pomenit numele unui anumit consilier, vertopan, din deta nu mai scrieti nimic? ? Verificati sa vedeti ce este cu acel dosar ca se pare ca inca nu a ajuns in instanta si a trecut mai mult de un an de atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.